Şimdi Ara

Söylemek isteyipte Söyleyemediklerimiz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgilim döndüğünde ona diyeceğim ki;olmadı senden topstar,popstar olmazzzz[rntg][rntg][rntg]
  • yaramazakedicik: kabloları bilerek yanlış bağladım. Jumper'ları ayarlamayı unutmuşum. OC olayı. Daha iyi deşarj eder diye düşünmüştüm. Ehhee :))

elmayra: sevgilin kim ki popstar'da.? tanıyomuyuz.
  • arkadaŞLAR..arkaDAŞLARR..ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..!

Bana diyorsunuz ki;"alakasız ve sacma bulduğun topiclere yazma"..

Ben de diyorum ki; "topic içersinde yazdığım-size göre-sacma yorumlarıma ses çıkarmayın"

Bu yaşa gelmişsiniz,demos ve kratos kelimelerini bir gözden geçirin isterseniz..
  • gene gereksiz bi yazı yazmışsın!
  • Hayır arkadaşım. Sen; topic konusunun saçmalığı neden açıldığı gibi yorumlar yaptığın sürece ses çıkartırız.
    Topic konusu ne ise o konuda yorum yap, görüşünü belirt, muhabbete katıl. ozaman bişey diyen yok zaten.

<< Ben de diyorum ki; "topic içersinde yazdığım-size göre-sacma yorumlarıma ses çıkarmayın" >> diyorsun. Nedemek yaa. Sen benim açtığım topice dolayısıyla bana ve bu konuda konuşanlara "saçma" "salak" "salakça" "gereksiz" diyeceksin. Bizde sesimizi çıkarmıycaz öylemi?
    Bide utanmadan ses çıkarmayın diyo ya. Nereden buluyorsun kendinde bu hakkı.

Kardeşim (yaşın kaç bilmiyorum ama, konuşmalarından hiç olgun bir insan olduğun imajı çıkmıyor)
    Konuştukça battığının farkında değilsin. Varsa benimle memoyla veya başka biriyle özelime gelir, adam gibi PM atar, derdini anlatırsın. Varsa bir gazın alırız rahatlarsın. Böyle yaptıkça mutlu oluyorsun eminim.

Bundan sonra istediğin kadar konuş, isterdiğin kadar bana ve bizlere saçma de, salak de. Görmezden geleceğim. Çünkü yazdıkların ve hitap şeklin haketmiyor farkedilmeyi. (Zaten sorunun da bu olsa gerek: farkedilmek) Hatta bak değerli bir arkadaş (tuna) ne demiş:

<< arkadaşlar elemanı kendi haline bırakın adamın amacı her topice girip tip tip yazılar yazıp dikkat çekkip topicin içine edip tartışma yaratmak. bırakın sallamayın okumayın yazılarını oda kendi halinde yazsın. zaten tahminim kendi bile yazdıklarından bişey anlamıyordur.>>

Katılıyorum.

• :)) Sen misafir gittiğin evde ev sahibine ağzına gelen lafı söyleyeceksin yada başkasının evini kendi evin gibi kullanacaksın ondan sonra "bana ellemeyin" mi diyeceksin? :))
  • ARKADAŞLAR BENDE SİZE BUNLARIN TAM TERSİNİ SÖYLEYECEĞİM.
    BİR MÜŞTERİM VAR ADAM DOĞULULARDAN NEFRET EDİYOR ( BEN DOĞULUYUM ) AMA BANA ELİ MAHKUM OLDUĞU İÇİN KOSKOCA ŞİRKET SAHİBİ ADAM BANA MURAT BEY BUYRUN EFENDİM GİBİLERİNDEN HİTAP EDİYOR AMA BENDE 6. HİS DENEN BİŞİ VAR ADAMIN ARKAMDAN NE KÜFÜRLER ETTİĞİNİ DE BİLİYORUM E TABİ BENDE ONA GÖRE MUAMELE YAPIYORUM ADAMA.
  • Ne evi..Ne misafiri..4 duvar arasında kimsenin zimmetli malı değildir forum(sitenin sahiplerini kastetmiyorum)

Çokomilk kardeşim;"olgun olduğu imajı çıkmıyor" lafı senin mi? Bu da neyin nesi.!! Psikanaliz yapacak yeterlilikte mi tartışıyoruz ki? Olgunluğun anlamı da tam bir muamma...Sözlük yardımına başvuracak olursak "karşındakinin hıyarlıklarını "tolere" edebilme kapasitesi. suratına tükürdüklerinde yarabbi şükür deme yeteneği,karşındaki hakaret ettiğinde karşındakinin yüzüne gülebilme,karşındakinin zayıflıklarını inceden inceye gözlemleyebilme ve bunun doğrultusunda karşındakini yönetiyorum hissiyatıyla kendini evrenin gizli hakimi zannetme yavşaklığı..karşındakinin senin duyarlılıklarını anlama konusundaki kapasitesizliğini görmezden gelme ve kendi hassasiyetlerine yabancılaşma" diye bir görüş hakim olmasa da ben böyle düşünüyorum..

Olgun değilim..Hiç niyetim yok..

Cevap verme arzusuyla kendinizi kaybettiniz değil mi..Hadi bakalım,yüklenin şimdi klavyetik beyinlerinize...

• :)) Öle mi? Zimmetli mal olmayan forumda bu şekil içsel şeklini sergilemeye devam edecek olursanda seni zimmetlerler forumun girişindeki geyik boynuzu yerine seni asarlar:)

Neyse boşver sen lagalugayı kendi içsel sentezlerini kendi içinde yaşa bak böyle fazla dışa vurumculuk yaptığın zaman kendinde kaptırıyorsun neyin ne oldunu sonradan idrak ediyorsun. Hadi canum benim uyma sen bunlara kaka onlar, eghh.

Ne yaparsın seni de anlamak lazım. Neydi o çıktılık yapan juri üyesinin adı. İlla onun gibi olmana lüzum yok güzel kardeşim burada kimse sana ona verile para gibi para vermeyecek:) Boşver sen fazla olayları seyrine bırakma arada "hooo" de ki gidişata müdahalen olsun. Yani olayı çok zorlayacak olursan sigortalar atar ondan sonra kısa devre yapar. Cısss aman haa efendi efendi geyik yapmak varken ne diye telleri gerdiriyorsun ki? İlla anlayacan lügata işi döküp toplumsal bir dışlanma sürecine mi girmek istiyorsun?

"Aaa! Bakın bir sivrisinek foruma yazı yazmış vızıl vızıl vızıldıyor." diyen birileri ve ona cevap veren "Bırakın hırtoyu yırtınsın kendi kendine. Yanına bir bant verinde yırttığı yerlerini bantlasın, hava almasın" diyen başka birileri olacaktır:)

O yüzden uyma sen bunlara hadi psikoloji kitaplarından alıntılarınla, felsefe kitaplarına olan gömültülerinle varolan hayatına devam et.

• Büyü bozuluyor

.oO°Oo.
  • üstü kapaLı kasımpaşaLıLık (senin deyiminLe) yapıyorsun!!! sana bu forumda bi daha cewap wermicem! cewwap werdikce kendini adam zannediyorsun cünkü. daha fazLa sacmasapan konusuyorsun!

boş boş konuşmakTan we milletin yazıLarına sacma gereksiz gbisiinden yazıLar yazMa! kendini başka alanLarda tatmiin et! burda sen millete laf sokuşturarak rahatLa diye yazıLar yazmıyoruz!

oLgun deilsin zaten!!! oLsaydın insanLara nasıL dawranman gerektiğini biLirdin! bi ortama girdiğin zaman insanLarı kendine uydurmazsın,onLara salak saçma laf sokuşturmazsın sen onLara uyarsın! oLgun oLsaydın bunLarı yapmazdın zaten!

ailLen arkadasLarın sana nasıL tahammül ediyor! ediyor mu o da mechul!

bundan soora cewap alamicaksız sacma sapan gereksiz boş konuşmaLarına! aLdıkca kendini adam zannediyorsun ne hikmetse!!!

umarım bundan soora kimse bu elemana cewap wermez...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by yaramazkedicik</i>
    [br
    .... hadi psikoloji kitaplarından alıntılarınla, felsefe kitaplarına olan gömültülerinle varolan hayatına devam et....
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

zuhaha suphersin birader ya:))
  • yaramazkedicik, Memocum bakın ben yazıyormuyum. Yazmıyorum.

İstediği kadar yazsın, istediği kadar
    "<< kendini evrenin gizli hakimi zannetme<font color='red'><h3><b>yavşak</b></h3></font id='red'>lığı >>"
    desin, artık umrumda diil. Forum yönetcilerimiz görüyor zaten.

Bence Bu arkadaşı eniyi aşağıdaki animasyon anlatır:

• bu ne ya !!!
    arkadaşlar iyimisiniz siz bişeyi yazarken yazmadan önce bi düşünün
    sinirlerinize hakim olun

tartışmanında bir boyutu var, kısıtlamasını talep ettiğin saçma topicleri belki topicin başlığından ayırt edebilirsin ama bu küfürleri ayırt kimse okumaya mecbur değil
    bu forum kişiye özel bi forum değil çokomilkin dediği gibi tartışma artık sizin özel bi boyuta ulaştıysa lütfen PM
    (cokomilk benden hızlı davrandın)
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by je_taime_moi_non_plus</i>
    <br />bunun doğrultusunda karşındakini yönetiyorum hissiyatıyla kendini evrenin gizli hakimi zannetme yavşaklığı..

• Thenight çok haklısın. Katılıyorum.

Forum yöneticilerinden bu topic'in silinmesini veya kilitlenmesini talep ediyorum..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by je_taime_moi_non_plus</i>
    <br />Ne evi..Ne misafiri..4 duvar arasında kimsenin zimmetli malı değildir forum(sitenin sahiplerini kastetmiyorum)

Çokomilk kardeşim;"olgun olduğu imajı çıkmıyor" lafı senin mi? Bu da neyin nesi.!! Psikanaliz yapacak yeterlilikte mi tartışıyoruz ki? Olgunluğun anlamı da tam bir muamma...Sözlük yardımına başvuracak olursak "karşındakinin hıyarlıklarını "tolere" edebilme kapasitesi. suratına tükürdüklerinde yarabbi şükür deme yeteneği,karşındaki hakaret ettiğinde karşındakinin yüzüne gülebilme,karşındakinin zayıflıklarını inceden inceye gözlemleyebilme ve bunun doğrultusunda karşındakini yönetiyorum hissiyatıyla kendini evrenin gizli hakimi zannetme yavşaklığı..karşındakinin senin duyarlılıklarını anlama konusundaki kapasitesizliğini görmezden gelme ve kendi hassasiyetlerine yabancılaşma" diye bir görüş hakim olmasa da ben böyle düşünüyorum..

Olgun değilim..Hiç niyetim yok..

Cevap verme arzusuyla kendinizi kaybettiniz değil mi..Hadi bakalım,yüklenin şimdi klavyetik beyinlerinize...

konuya katılan tüm arkadaşlar yerine ben sana cevap vericem dostum hiç kafanı yorma. herkese soyluyorum konuyu begenmiyorsanız baska bir konuya bakın kurallar dahilinde herkes istediği konuyu açabilir. her üyenin cvp atma zorunluluğu yoktur.

je_taime_moi_non_plus şimdilik postunu sıfırlıyorum eğer bu gibi hareketlere devam edersen sonuçlarına katlanmak zorundasın

herkese iyi muhabbetler

• powerstorm un avartarındaki afet de kim yaa[jwdwn] güzelliği neyse bakışlar müthiş..
  • [evlol] oLayLar kapanmıstır umarım:)
  • Bence biraz yanlış anlaşılma olmuş.
    Jö_tem sadece olgunluğu tarif etmiş. Kimseye bi hakaret sözkonusu değil. power, hafiften aceleci davranmışsın sanırım. Gerçi post cezası o kadar sallanacak bir ceza değil zaten.
  • yok mewluth hocam. tamam sözlük anlamı dahi olsa bu şekilde belirtilmemeli. Ayrıca <<"sana sacma gelen topicleri okuma" gibi yönergeleri mevat-ı gaitalara eşdeğer bulmakla beraber,forum yetkililerinden acilen visam lord ile 50 yıllık bir sözleşme imzalamalarını talep ediyorum..">> yazmış arkadaş. buradaki mevat-ı gaita'nın ne olduğunu anlamayan varsa pm'den anlamını yazarım. visam lord ise hepimizin bildiği klozet ve tuvalet taşı markasıdır.

Herneyse konu kapandı inşallah.
    Daha da bu konuda konuşmak istemiyorum. Yeterince uzadı ve yeterince kirlilik oldu zaten.

Diğer tüm forum üyelerinden bu durumdan ötürü özür diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.