Şimdi Ara

Söylemek isteyipte Söyleyemediklerimiz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cokomilk</i>
    <br />Herkesin hayatında birilerine karşı söylemek isteyipte söyleyemediği şeyler vardır. Buna, mutlaka ve mutlaka bazı nedenler engel olur. söyleyemezsiniz.

Örneğin:

* Patronunuza çok kızgınsınız, gözlerinin içine bakıyorsunuz, içinizden olmadık küfürler saydırıyorsunuz ama ağzınızdan "evet efendim" "tabi efendim" den başka birşey çıkmıyor. [rntg]

* Evlisiniz. Ve O bunu biliyor. Belki ikinizde birbirinizden çok hoşlanıyorsunuz, ama evli olmanız ikinizinde dudaklarını mühürlüyor, gözler kalbin aynasıdır. [ngt]

* Arkadaşınız sizi kullanıyor, belki bir iş belki bir kız ayarlayacak. Kısaca ona gebesiniz. Ama sizi sallayıp duruyor, bir türlü ayarlamıyor. Bu sürede sizi sömürüyor. ....diyemiyorsunuz.[wand]

Bu ve buna benzer şeyler varsa hayatınızda, söyleyin buraya dökün içinizi rahatlayın..[drctr]

<font color='blue'>Ohh bee..</font id='blue'>
    [8)]

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

burda ohh bee derken sanki içini döküp rahatLamış gibisin:)) söyLemek isteyipte söylemediğin şeyleri yerine ulaştırdın gaLiba[evlol]

• aynen. çaktırma. ehheee
  • ahhhhhh.dostlarım benim..! keşke sizin anlıcağınız kemiksiz bir dile sahip olsaydım da laflasaydık...iş,buralara yürümezdi..
  • geçhmiş olsun je taime
  • geçhmiş olsun je taime
  • adam hala laf sokmaya çalışıyo ya töbe töbe.
  • iz bırakanlar
  • Kızları reddereken her seferinde hayal gücümü ve yaratıcılığımı zorlayarak türlü türlü edebi, felsefik laflar buluyordum.

Oysa ki söylemek istediğim hep şuydu:
    ÇİRKİNSİN !!

• Mydonose M kullanıcısına yanıt

Hocam ben daha birinci yılındayım siz ne yaptınız??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıllık konu hortlatılmış. Ben de diyorum bu mesajda bir tuhaflık var, farklı bir hava var. Şimdiki jenerasyon böyle yazmaz. Avatar bile şimdikilere uymaz. Bir baktım ki evet 20 yıl öncesiymiş. Meraktan konuyu açan kişinin profiline baktım yaşıyor mu diye. En son 2 ay önce foruma yazmış. Yani yaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.