Şimdi Ara

Söylemek isteyipte Söyleyemediklerimiz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin hayatında birilerine karşı söylemek isteyipte söyleyemediği şeyler vardır. Buna, mutlaka ve mutlaka bazı nedenler engel olur. söyleyemezsiniz.

Örneğin:

* Patronunuza çok kızgınsınız, gözlerinin içine bakıyorsunuz, içinizden olmadık küfürler saydırıyorsunuz ama ağzınızdan "evet efendim" "tabi efendim" den başka birşey çıkmıyor. [rntg]

* Evlisiniz. Ve O bunu biliyor. Belki ikinizde birbirinizden çok hoşlanıyorsunuz, ama evli olmanız ikinizinde dudaklarını mühürlüyor, gözler kalbin aynasıdır. [ngt]

* Arkadaşınız sizi kullanıyor, belki bir belki bir kız ayarlayacak. Kısaca ona gebesiniz. Ama sizi sallayıp duruyor, bir türlü ayarlamıyor. Bu sürede sizi sömürüyor. ....diyemiyorsunuz.[wand]

Bu ve buna benzer şeyler varsa hayatınızda, söyleyin buraya dökün içinizi rahatlayın..[drctr]

Ohh bee..
    [8)]

• geçen yaz bizim **** bir hocadan not istemeye gitmiştim adı sanlı ateş denen ..... kimseye ayrıcalık yapamam herkese hakettiğini veriyorum dedi bende peki hocam derken içimden Allah kitap saymıştım
  • Bizde de vardı böyle bir hoca. Kimseye ayrıcalık yapamam derdi, ama kızlara yapardı. Erkeklerin hepsini büt'e bırakmıştı. Ve büt'e kalan hiç kız yoktu. [rntg]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i>
    <br /> hocadan not istemeye gitmiştim ..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ben simdiye kdr hiç istemedm! 1-2 defa niyetLendim oLmadı! haKKımLa sınıfTa kaLdm:))

ama gene de cok küfrettm sherefszLere:pP
  • herhangi bir forumda sacma bir topicle karşı karşıyasınız..5 dakika boyunca kontrpiyede kalıyorsunuz.."çekil ulan önümden" diyorsunuz ve fakat topic aynı şeyi sizden bekliyor..

topiğe tekrar bakakalıyorsunuz; "söylemek isteyipte söyleyemedikleriniz" cümlesi ile lanet olası bir dejavu yaşıyorsunuz..

içinizden kendi kendinize "olum salak mısın? alış artık şu sacma topiclere" diyorsunuz ve fakat söyleyemiyorsunuz foruma karşı..benim de derdim buydu işte arkadaşlar.!
  • [clps] cuk diye oturmuş be kardeşim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by je_taime_moi_non_plus</i>
    <br />herhangi bir forumda sacma bir topicle karşı karşıyasınız..5 dakika boyunca kontrpiyede kalıyorsunuz.."çekil ulan önümden" diyorsunuz ve fakat topic aynı şeyi sizden bekliyor..

topiğe tekrar bakakalıyorsunuz; "söylemek isteyipte söyleyemedikleriniz" cümlesi ile lanet olası bir dejavu yaşıyorsunuz..

içinizden kendi kendinize "olum salak mısın? alış artık şu sacma topiclere" diyorsunuz ve fakat söyleyemiyorsunuz foruma karşı..benim de derdim buydu işte arkadaşlar.!

olabilir. bu da bir bakış açısı. Kimine göre saçmaca gelen bir konu bir diğeri için güzel olabilir. Ama ben senin gibi, bana saçma gelen topic'lere ne giriyor ne okuyor NE DE cevap yazıp saçmaca bir yorum yapmıyorum. Her insanın psikolojisi, hamuru farklıdır. Saygılı olmak lazım.

Ensendeyim. Sakın ha konu dışına bir topic açma.[:P]
    (şimdi sen bunu ciddiye de alırsın. şaka arkadaşım şaka[dkkat])

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Askimi adam gibi ilan edemedim, sdc davranislarla we basit bir tel. mesajiyla.. Offff offfffff söyle gidip adam gibi ilan-i ask yapsam belki her sey degisirdi bee.. Nesse efkar topic i oldu gibi ama yapamadigim tek sey bu-hocalara saymak ise günde en az 10 dk yaptigim sey..
  • Elifime hayatımın tek aşkına zamanında ilan aşk edemedim. 3 yıldır etmeye çalışıyorum. hala edemedim. allahım bana yardım et....
  • Abi buraya fistik gibi mesaj hazirla özel topic açariz elife de link weririz hop kismetse olur ehehehe:D Fena fikir degil be
  • arkadaşlar beni örnek alın
    günlük konuşmamda okadar çok küfür ederimki insanlar alıştı kendilerine küfür ettiğimi algılamıyorlar şaka geliyor [baris][rntg][baris][sml2k]
  • ehehehehhe güzel yöntem...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by je_taime_moi_non_plus</i>
    <br />herhangi bir forumda sacma bir topicle karşı karşıyasınız..5 dakika boyunca kontrpiyede kalıyorsunuz.."çekil ulan önümden" diyorsunuz ve fakat topic aynı şeyi sizden bekliyor..

yaa sende derdini bilmiyorusun! sadece forumda milete laf sokup rahatLayim diyorsun!
    şu forumda sana söyLemek isteyipte söyleyemediğim o kadar cok şey warki zaten! senin gibi forumu saçma buLsam inan simdiye söyLerdm!!!!
    sana saçma gelen yazıLarı okuma! okuyursan bile yorum yapMa! hatta girme şu foruma! millete laf sokmayı brak artık adam gibi muhabbet edeceksen et muhabbeti kaldıramıyorsan bi daha da girme....

• MemoSoZ +1
    ağzına pardon klavyene sağlık dostum. tamamıyle katılıyorum.

benim ve çoğu kişinin "söylemek isteyipte söyleyemediklerini" dile getirmişsin.

Bravo derim.
    [clps][clps][clps][clps][clps][clps][clps]
  • bu hakkımda yazdıklarınızın(!) "söyleyip isteyipte söyleyemedikleriniz" ile uzaktan yakından bir alakası yok..memosozun üstte,Kasımpaşalı bir uslup ile belirttiği yakınmalar,hemen hemen her yazdığım şeyden sonra sıralanıyor aşağılarda..çokomilk ve fotokopisi topic yaverleri de gırla gidiyor zaten..

"sana sacma gelen topicleri okuma" gibi yönergeleri mevat-ı gaitalara eşdeğer bulmakla beraber,forum yetkililerinden acilen visam lord ile 50 yıllık bir sözleşme imzalamalarını talep ediyorum..
  • Bak dostum. Topice açılan konu her ne olursa olsun, ister saçma ister mantıklı, O KONUDA söyleyecek biriki şeyin varsa veya muhabbete girmek istiyorsan yazarsın. Ama topic'in konusu hakkında YORUM yapmazsın. Bozulduğumuz nokta budur işte. İşine gelmiyorsa sana ne kardeşim NE DİYE YORUM YAPIYORSUN. Yok saçma topic, Yok gereksiz Topic. Söyleyecek birşeyin yoksa tarzın diilse hoşuna gitmediyse gıcık olduysan DEJAVU'lar içinde kaldıysan çık kardeşim, yazma, zorluyolarmı seni illaki yaz diye.
    Milletin tadını niye kaçırıyorsunki. Ama sen böyle mutlu oluyorsan o başka tabii.

Forum yetkililerine sığınmana gerek yok. Onlar biliyor herkesi.

MemoSoZ'ünde dediği gibi:
    millete laf sokmayı bırak artık. adam gibi muhabbet edeceksen et, muhabbeti kaldıramıyorsan bi daha da girme....
  • arkadaşlar elemanı kendi haline bırakın adamın amacı her topice girip tip tip yazılar yazıp dikkat çekkip topicin içine edip tartışma yaratmak. bırakın sallamayın okumayın yazılarını oda kendi halinde yazsın. zaten tahminim kendi bile yazdıklarından bişey anlamıyordur.
    <br />bu hakkımda yazdıklarınızın(!) "söyleyip isteyipte söyleyemedikleriniz" ile uzaktan yakından bir alakası yok..memosozun üstte,Kasımpaşalı bir uslup ile belirttiği yakınmalar,hemen hemen her yazdığım şeyden sonra sıralanıyor aşağılarda..çokomilk ve fotokopisi topic yaverleri de gırla gidiyor zaten..

"sana sacma gelen topicleri okuma" gibi yönergeleri mevat-ı gaitalara eşdeğer bulmakla beraber,forum yetkililerinden acilen visam lord ile 50 yıllık bir sözleşme imzalamalarını talep ediyorum..
    yönergeleri mevat-ı gaitalara eşdeğer bulmakla beraber.... ne saçmaLıyorsun??? bende senin artık rahat durmanı taLep ediyorum!!!

• Yaşasın saçmalıklar. Hadiyn arkadaşlar biz saçmalıklarımıza bakalım başkalarıda kendi işine cokomilk eywallah kardeş deşarj ünitesini kurmuşsun ama bakıyorum ki kabloları yanlış bağlayıp aşırı yüklenme konumuna gelmişsin:)

Bırakın dejavu'ları lüzum var mı fransız olanlara biz bize yeteriz:)

Söylemek isteyipte söyleyemediğim konulara gelince de şu okul bir bitsin önce Dekan'ın karşısına çıkıp "it iti ısırmazmış" diyeceğim. Sonra da Astrofizik dersinin mıymıntı hocasının karşısına çıkıp bize devamlı surette söylediği "ben bunun hesabını kime vereceğim" lafını yedireceğim:))
  • [evlol]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.