Şimdi Ara

Söylenti, Crysis konsollara mı geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Söylenti, Crysis konsollara mı geliyor?

Söylentiye göre Crytek, Crysis'i PS3 ve 360 için geliştiriyor ve bununla birlikte önümüzdeki günlerde çıkarılacak olan Crysis Warhead'ı da Crysis'le beraber paket halinde konsollara sunmayı hedefliyor. Ayrıca, Crytek ekibi özellikle PS3'ün Cell işlemcisine daha fazla odaklanıp yüksek derecede kaplamalar, çok gelişmiş AI (yapay zeka) ve daha fazla şeyi geliştirmeyi planlıyor. Çıkış tarihi olarak da, 360 için 2008'in son çeyreği, PS3 için ise 2009'un ilk çeyreği gösterilmiş. Şu anda sadece dedikodu olarak lanse edilsede, haberin gerçek olma ihtimali %50 olarak görülüyor.

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=17404

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOLJ -- 26 Ağustos 2008; 4:31:51 >

• donanımhaber ropörtajında sorulmuştu cevat beye oyunu konsola çıkarmayı düşünüyomusunuz diye.
    hayır demişti gerekçe olarakda konsolların oyunu rahat oynatamayabileceğini söylemişti yanlş hatırlamıyosam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

donanımhaber ropörtajında sorulmuştu cevat beye oyunu konsola çıkarmayı düşünüyomusunuz diye.
    hayır demişti gerekçe olarakda konsolların oyunu rahat oynatamayabileceğini söylemişti yanlş hatırlamıyosam.

Kendi Tezini Kendi Elleriyle Parcaladı''Gibi'' Söylenti Olarak Yazılsada Gerceklik Payı Ne KAdardır Bilmiyorum.Ama Böyle Bişey Duyurulursa Konsol'Tutkunları(Iyyy) Bayram Eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOLJ -- 26 Ağustos 2008; 6:00:51 >
  • Konsolda fps oynayanın aklından şüphe ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Konsolda fps oynayanın aklından şüphe ederim.

Nasiiiiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Konsolda fps oynayanın aklından şüphe ederim.

+1

çok saçma otomatik hedefleme sistemiyle oyunmu oynanır o şekilde 4 yaşındaki yiğenimde oynar
  • hiç sanmıyorum konsolo çıkacağını.. hem fps konsolda oynanmaz hemde çok grafik detayı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende çıkmayacak diye biliyorum.. Konsolda fps oyunlarını oynamak işkenceden başka birşey değil bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bimba

Bende çıkmayacak diye biliyorum.. Konsolda fps oyunlarını oynamak işkenceden başka birşey değil bence..

Ps3lüler basmasın burayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 28 Ağustos 2008; 11:37:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by3mR3

hiç sanmıyorum konsolo çıkacağını.. hem fps konsolda oynanmaz hemde çok grafik detayı var

+1
  • Ben çok çok rahat bir şekilde gamepad ile fps oynuyorum.Yıllardan beride fps leri gamepad ile oynarım.Yani tamami ile alışmaya bağlı.Mesala bende klavye-mouse ile oynarken zorlanıyorum.2 saat klavyede tuş arıyorum oyun oynayacam diye.Bide sandalyeye büzüşüp 2 büklüm oyun oynamakdan da nefret ederim.Kamepeye uzanıp rahatça oynamak gibisi yoktur.Ayrıca crysisi ps3 oynatamaz gibi şehir efsanelerinide bi zahmet geçelim.Benim külüstür 8600 gt nin bile açtığı oyunu ps3 çok rahat bir şekilde oynatır.Ama tabi iyi bir pc kadar da olamaz tabi buna katılırım.Birisi de demişki gamepad ile fps oynayanların aklından şüphe ederim demiş.Ben sadece bu lafa gülerim.Çok saçma bir tespit çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 5 Eylül 2008; 9:41:21 >

• cevat yerli konsollardaki bellek yetersizlğinden dolayı çıkarmadıklarını zöylemişti yani ram levelleri başdan editlemeri gerekiyormuş çalışması için görüş mesafesi vas düşürlülürse çalışırmış
  • Ben defalarca uğraşmama rağmen netten indirdiğim Crysis'i oynayamamıştım.. bugün gidip orjinalini aldım.ve yeni oynamaya başladım.
    ama bir sorunum var Oyun Seçeneklerde acaba neden GAMEPED ayarları etkin olmuyor?. Logitec im vardı. türkçe kitapçığında Gameped i etkin edebilmek için http://support.microsoft.com/kb/906347 Xbox 360 yazılımını yüklemek gerekiyormuş. bunu yaptığım halde olmadı neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 12 Eylül 2008; 0:25:14 >

• arkadaslar bencede konsolda fps oynanmaz ama kafama takılan şey gta neden çıkıyor konsola. onda da hedef alma felan war
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ben çok çok rahat bir şekilde gamepad ile fps oynuyorum.Yıllardan beride fps leri gamepad ile oynarım.Yani tamami ile alışmaya bağlı.Mesala bende klavye-mouse ile oynarken zorlanıyorum.2 saat klavyede tuş arıyorum oyun oynayacam diye.Bide sandalyeye büzüşüp 2 büklüm oyun oynamakdan da nefret ederim.Kamepeye uzanıp rahatça oynamak gibisi yoktur.Ayrıca crysisi ps3 oynatamaz gibi şehir efsanelerinide bi zahmet geçelim.Benim külüstür 8600 gt nin bile açtığı oyunu ps3 çok rahat bir şekilde oynatır.Ama tabi iyi bir pc kadar da olamaz tabi buna katılırım.Birisi de demişki gamepad ile fps oynayanların aklından şüphe ederim demiş.Ben sadece bu lafa gülerim.Çok saçma bir tespit çünkü.

8600gt anca açmakla yetiniyor ama..
    aradaki kalite farkı anlatılmaz yaşanır ...

mesela uncharted ;

crysis

uncharted

crysis

gerçi blur efekti fazla kaçmış ama idare ediverin

buda crysisten full ayarda olmayan kötü bir ss ama yinede kapalı mekanlardaki ışıklandırmanın görselliğe katkısı adına ssnin bir parçası iş görüryor...

buda sadece high ayarlarda alınan dandik bir ss ama ilk resimdeki uncharted da ilerdeki dağlar anca oblivionla yarışırken
    crysis te mükemmel gözüküyor hele birde veryhigh da config.cfg deki 1-2 satır kod ekleyerek o ksıımları görsel şölen yapmak mümkün

son olarak yeni çıkan bir haritadan bir ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 12 Eylül 2008; 3:31:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

arkadaslar bencede konsolda fps oynanmaz ama kafama takılan şey gta neden çıkıyor konsola. onda da hedef alma felan war

önmli olan hedef alma falan diil arkadaşm gtaIV bütün dünya için çıkıor pc için çıkarsa korsanı hemen uretilcek ve bişe kazanamıcaklar ama ps3 çıkarttkları zaman pc den daha çok kazanıcaklar amaç bu burda..herfler zeki
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

8600gt anca açmakla yetiniyor ama..
    aradaki kalite farkı anlatılmaz yaşanır ...

mesela uncharted ;

crysis

uncharted

crysis

gerçi blur efekti fazla kaçmış ama idare ediverin

buda crysisten full ayarda olmayan kötü bir ss ama yinede kapalı mekanlardaki ışıklandırmanın görselliğe katkısı adına ssnin bir parçası iş görüryor...

buda sadece high ayarlarda alınan dandik bir ss ama ilk resimdeki uncharted da ilerdeki dağlar anca oblivionla yarışırken
    crysis te mükemmel gözüküyor hele birde veryhigh da config.cfg deki 1-2 satır kod ekleyerek o ksıımları görsel şölen yapmak mümkün

son olarak yeni çıkan bir haritadan bir ss

Bu resmin uncharted ile ne alakası var

Mübarek ps1 ss i..
    Bi de özellikle unchartedin en kötü ssleri ile crysisin en iyi sslerini karşılaştırıyorsun.
    Ama unchartedin crysisden daha teknolojik olduğunu düşünmüyorum zaten.Crysisin grafikleri daha kaliteli zaten.Bunu kimse inkar edemez.Ama uncharteddeki bazı bölümlerdeki doku kalitesi crysisden daha kaliteli ve inanılmaz bir grafik var.Ancak oynayan bilir bunu.Bilmiyorum oynadınız mı oyunu ama oynayanların hepsi grafiklere mest olmuştur.

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiXi

quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

arkadaslar bencede konsolda fps oynanmaz ama kafama takılan şey gta neden çıkıyor konsola. onda da hedef alma felan war

önmli olan hedef alma falan diil arkadaşm gtaIV bütün dünya için çıkıor pc için çıkarsa korsanı hemen uretilcek ve bişe kazanamıcaklar ama ps3 çıkarttkları zaman pc den daha çok kazanıcaklar amaç bu burda..herfler zeki

aynen kardeş adamların gözünü para hırsı bürümüş

• Sadece söylenti crysis ps3 ve xbox 360 icin cıkarılmıycak bu saatten sonra crysis 2 icin calısmalar yapılıp belki crysis 2 cıkarılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: laruz

Ben defalarca uğraşmama rağmen netten indirdiğim Crysis'i oynayamamıştım.. bugün gidip orjinalini aldım.ve yeni oynamaya başladım.
    ama bir sorunum var Oyun Seçeneklerde acaba neden GAMEPED ayarları etkin olmuyor?. Logitec im vardı. türkçe kitapçığında Gameped i etkin edebilmek için http://support.microsoft.com/kb/906347 Xbox 360 yazılımını yüklemek gerekiyormuş. bunu yaptığım halde olmadı neden acaba ?

ya arkadaşlar bir de benim soruma bakarmısınız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.