bu form da hep konuşulurdu,Türkiye ye özel server lar kurulursa nasıl olur gibilerden...oyunun yetkili ağızları tarafından dillendirilmiş.sanırım kaçarımız yok artık
umarım isro daki karakterimiz yeni sunucuya aktarılır...
aktarılmazsa wow a geri dönüşün resmidir..
Cok guzel söylemişlerde kimse lvl80 char ını bırakıp yenı server a gecmez bence onada bı formu bulurlar.Bide iyi guzel bukadar konusmuslarda bunlar nezaman gerceklesıcek bı bılgı yok 5-10 seneyı gozden cıkaralım derim ben
bence fena olmaz boyle olması.Turkıye ısmının geçtıgı bı server.turklerın gelecegı gıbı turk dusmanları da katılır server a daha guzel savaslar cıkar ortaya..
Bize ait server'da oynamak zorunda bırakılırsak, bende charı guildden bi dostuma veririm. 2 sene KnigtOnline oynadım. Sadece Türklerin olduğu yerde ne pokluk ararsanız var.
quote:
Orjinalden alıntı: treabacks
Bize ait server'da oynamak zorunda bırakılırsak, bende charı guildden bi dostuma veririm. 2 sene KnigtOnline oynadım. Sadece Türklerin olduğu yerde ne pokluk ararsanız var.
+ 1907
quote:
Orjinalden alıntı: treabacks
ne pokluk bu sözünle ne demek istedin saygısız herif
ne pokluk bu sözünle ne demek istedin saygısız herif
her türlü hile hurda 10k pilis küfür bizde demek istiyor
yalanda söylemiyor pire yüzünden yorgan yakan biz janganda aga 5k pls diyen yine biz ana avrat birbirimize küfür eden yine biz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme