Şimdi Ara

Söyleyin bu videodaki hanginiz 😄 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi ercana göre boşamakta beleşe gelmeli onun içinde bir kombin kurması gerekiyor :) der hanıma sen davayı aç senin avukat banada baksın :) anlaşmalı boşanalım hatta üstüne bana nafaka öde vs gibi .)
  • Oluculukle baslayip hirsizlik ve hak yemeyle bitmis bu formdansa bile yazik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam işi bilio. :D
  • Arkadaşlar boşandık. Altınları da geri aldım merak etmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadarıda fazla su gidecek diye banyoda yapmaz bu....

• buraya admin olsun bu adam en iyisi.
  • 16 yıldır her gün düzenli forumu takip ederim. Sayısız fırsat yakaladım veya paylaştım. Çok şükür bu arkadaşın yaptıklarının hiçbirini yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever54

16 yıldır her gün düzenli forumu takip ederim. Sayısız fırsat yakaladım veya paylaştım. Çok şükür bu arkadaşın yaptıklarının hiçbirini yapmadım.
    16 yılda 76 mesaj atmışssın başkan :)

• Ölücülükde üst seviyedeki dh ahalisi sms leri ücret dahilinde asla ve katiyen göndermez bu dh ye özenen ekşici tayfasından.

• Dh iki sinema bileti için bu kadar uğraşmaş heleki cıkmayacak cekiliş için bu kadar yorulmaz tenezzül dahi etmez dh üyesi akıllıdir ışini bilir amelelik yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan19881 -- 11 Ocak 2020; 20:20:2 >
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlarda mesajlar sayaca girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever54 -- 11 Ocak 2020; 21:28:18 >
  • ozan19881 kullanıcısına yanıt
    bak o konuda haklısın süt al süt ver yada nescafe boşları biriktir gir gibi gereksiz ve kesin sonuç vermeyecek şeyler için uğraşmayız :) ve sms olayıda doğru arkadaşın dediği gibi, bu eleman işe yeni başlamış acemi belli :)

edit : kesin bizden birini görmüştür oda kendince fırsatlar geliştirmiştir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 11 Ocak 2020; 20:25:37 >
  • Gruba attim ,herkes bu sen diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonbalıklı

yeri burası değil.

Mesajı Şikayet Et
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
    Konuyu açan bunu bilmiyordu sanki.
    Kimsenin kimseye biraz hoşgörüsü kalmamış. Konu sahibinin niyeti biraz güldürmek.

• Nescafe olayını 3 yıldır yapıyorum. Her yıl 150 200 tane kod giriyorum adamın dediği gibi yedeklere bile çıkmıyorum hiç bir zaman.
  • 40 süt alıp sinemaya gidiyor ve geri iade ediyor :) aklıma neden gelmedi benim :))

• Bu adam forumdan değildir forumdakilerin getir götürünü bile yapamaz. Süt olayı da burada çoğu zaman kampanya konularında sivri zekalıların sorup ağzının payını aldığı bir şey. Çek kazan birini dava etmişti bu iade edip hak kazanımı yüzünden içim soğumuştu ohhh.

• Kızın bahsettiği uygulamalar hangileri acaba :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.