Şimdi Ara

Söyleyin bu videodaki hanginiz 😄 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle buradan sonuna kadar o sıfatı hakediyor kardeşimiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • süt mevzusuna kadar arkasındaydımda süt mevzusu büyüyü bozdu
  • 1- Böyle tipleri ıslak odunla dövüp 2 dayağa 1 dayak bedava kampanyasından yararlandıracaksın.

2- Yengenin adının Eyşan olması bu kadar dırdırdan sonra rastlantı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatalı fiyat girilen ürünleri sipariş edip thhye gideceğüüüüm diye ağlayan tipler gelmiş adamın iade ettiği süte hırsızlık, yüzsüzlük ne buldularsa giydirmişler yazık. adama gelince, kendisine sütü içsene zararı mı var dolapta durunca diye bi sorasım var
  • Bizden değil lan bu, bizden olsa;

Birincisi çekiliş usulsüzlüklerini bilir ve girmez.
    İkincisi 31 çekmekten böyle bir hatun bulamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tür TV programları fake, her şey kurgudan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Böyleleri de varmış.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/steamde-kart-duesueruep-oyunu-iade-ediyorum-ban-yer-miyim.812717/

Alıntıları Göster
    2 saatten önce nasıl kart düşüyor ki?

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum da yapılıyormuş demek ki.
  • Olm ben de ölücüyüm fakat kadınların yanında belli etmem karizma çizilmesin diye, adamdaki rahatlığa bak, hiç mi korkmuyor terk edilmekten, ben fakir olduğum halde belli etmemeye çalışıyorum flört edebilmek için. Adamdaki özgüven şahaneymiş.
  • izlerken utanıp kapattım kadının ulu orta bunları açıklaması hoş değil.
  • "ayıbı örtmede gece gibi ol" demiş Mevlana. adamın yaptığı olmamış, hırsızlık. Be hey kadın, sen evinin kadını olarak eve ne katkıda bulunuyorsun, hangi tasarrufları yapıyorsun. kokoş kokoş süslenip anca harcamayı bilirsiniz. adamı rezil ettin elaleme. ıslak odunla girişilesidir bu.
  • Böyle bir kadınla evlenmezdim. Kocasının her altını ulu ortada anlatan karıdan hayır gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

izlerken utanıp kapattım kadının ulu orta bunları açıklaması hoş değil.
    İyi de gerçekler gün yüzüne çıkmak zorunda. Bu anlatmasa nasıl ortaya çıkacak.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Kadının konuşma tarzına ve tavırlarına baktığımızda, giyinmeyi,süslenmeyi ve para harcamayı çok seven bir yapıya sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Böyle bir kadın, bu tip bir bireyle bir araya gelmesi mümkün olmamalıydı. Belli ki erkeğin parası var. Bu karakterdeki bir erkeğin parasının olmasından daha doğal ne olabilir? Harcamıyor,yemiyor,içmiyor ve hemen her şeyi beleşe getirmek için gereksiz bir çaba içinde. pintiliği ve para harcamamayı yaşam felsefesi, dünyaya geliş amacı olarak bellemiş. Bu adam karısına da harcamaz. Zaten o yüzden kadın şöyle diyor : " Ben bununla alışverişe gitmiyorum. "

2 birbirinden tamamen zıt karakter, evlilik yapmış. Yazık. Kadın nasıl bunalmışsa , her yerde kocasını anlatıyor. Demezler mi adama, e madem bu kadar mutsuzsun, boşan o zaman ? Boşanmaz çünkü sanırım erkek zengin. Dolayısıyla para harcamayı seven bir karaktere de sahip olduğu için, boşanmaz/ boşanamaz.

• nescafenin uzun numarası yokmuş demek ki
  • bu adam kesin kariyida bedavaya almis kupon filan biriktirmis azimli

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Böyle bir kadınla evlenmezdim. Kocasının her altını ulu ortada anlatan karıdan hayır gelmez.
    ayip degilki adamin fobisi bu ayip bisi yapmiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.