Şimdi Ara

Söyleyin bu videodaki hanginiz 😄 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuma kadar baya güldüm ama sonu tam bir ahlaksızlık hangi firma olursa olsun resmen hırsızlık yapmış oluyorsun. Bu arada ne güzeldi marketten al bedava sinemaya git. Yılmaz erdoğanlar kına yaksınlar sinema zevkimiz de bitti. Çöp filmler bile 30₺ artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süt olayına kadar anlarım da, sütü iade etmesi olmadı :( Modern hırsızlık oluyor. nescafe çöpü falan anlarım normal şeyler, personel indirimi de ok ama hem bir fırsattan yararlanacaksın sonra da iade edeceksin. Olmuyor be, açık yakaladım diyor ama o açık değil hırsızlık yapıyorsun.
  • Ne güldüm beee adam beni geçmiş.

• Beyler adamın videoda süt alinca sinema bileti veriyor falan dediği uygulamayi bilen var mi

• High Quality kullanıcısına yanıt
    kimse konuyu açan kişiye bişe demiyor. burası bir forum ve uyulması gereken kurallar var. konu sahibinin konuyu açması gereken yer
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/qmcbh4

lütfen demagoji yapmayın

• Konu dışı'na taşındı.

• Gerçek ölücülük bu değil

• Ercan hatunun da ucuzunu almış :)

Ama kız baya tatlı sıcak fırsatmış

• Forumdansa kendisine özel "Nekrofili" rütbesi verilmeli.
  • Sut olayi rezillik resmen.

• asil en vahim olani bu rezilliklerini gülerek anlatiyorlar..Ar damarlari catlamis insan biraz utanir ya..Boyle asiri olucu hak yiyen uckagit yapan insanlardan uzak durucan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadının ne gevşek çenesi varmış ya ne utanmaz bir kadın her şeyi anlattı. Özel diye bişe var lan öyle her şey anlatılır mı ben utandım burda.

• Başarılı bir donanımhaber ölücüsü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamla niye evlendin o zaman? Al tazminatını . git.
  • Adamın yaptığı sinema bileti taktiğine hırsızlık diyenler var. Neden hırsızlık ? Fırsatçı demek daha doğru değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle karım olcağına duvara delik açarım daha iyi.Çiftler fake değilse allah sabır versin adama.
  • Bu da hastalık abi bu ne böyle olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: kofonur

Adamın yaptığı sinema bileti taktiğine hırsızlık diyenler var. Neden hırsızlık ? Fırsatçı demek daha doğru değil mi ?
    Sinema bileti değil sütlerin iade edilmesi hırsızlık.Belirli kâr marjina göre hesaplamalar yapılıp o sinema bileti hediye anlaşması yapılmıştır firmalar arasında.Sen sütü iade edersen ve herkes aynı şeyi yaparsa firmanın bu kampayaı yapmalarının amacı ne? O adamların amacıda süt satmak.Goturup iade ediyormuş bir de.Bu şekilde kendini akıllı sanan 73 iq'lu tiplerden nefret ediyorum.

• tipe bak şam şeytanı gibi. kadıncağız da rahatsız belli ki. bu memur öğretmen takımı içinde -hepsi olmasa da- hastalık derecesinde cimriler var gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

Bu forumdaki sevmediğim tiplerden, arkadaş faydalandın kampanyadan neden iade ediyorsun. Bunlar yüzünden kampanya yapmıyor artık firmalar
    Böyleleri de varmış.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/steamde-kart-duesueruep-oyunu-iade-ediyorum-ban-yer-miyim.812717/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.