Şimdi Ara

Soylu: Allah izin verse de Türkiye'de doğan 380 bin Suriyeli çocuğu vatandaş yapsak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
3.318.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

patır patır mülteci alıyorlar herifler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    onu da envai katakulliyle kazanırlar...

tıpkı yarattıkları diğer referandumlar gibi.

• Amerika da doğurup çocuğa vatandaşlık almak için atmadığınız takla yok Türkiye de böyle olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime sordunuz vatandaş yapmak için? Her şeye referandum buna da yapsanız ya, Suriyeli falan istemiyoruz arkadaş, alın nereye gidiyorsanız gidin.
  • Hakkımı helal etmiyorum. Hala körü körüne oy verenlere ayrı sinir oluyorum

• Kendi çocuklarını torunlarını İngiliz amerikan vatandaşı yapıyorlar, suriyeli yi Türk vatandaşı lafa gelince yerli ve milli olalım. Yürü be kim tutar seni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım bu cümleleri ülkemizin her bir yanı duymuştur ve hala gözü kapalı, kulakları tıkalı değildir. Birazcık düşünebilen insan, olası böyle bir davranışın ülkemiz için ne denli bir felaket olacağını umarım anlıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: September Storm

Ulan Avrupa 5-10 taneyi zor alıyor, beyefendi çıkmış 380 bin çocuğu vatandaş yapsak diyor.

Bu iş masum değil, resmen Türkiyenin etnik yapısını bozacaklar.

Türkiyeyi terörle, kürt sorunuyla çökertemediler ama bu Suriyeli belası ile çökertebilirler, tehlike gerçekten çok büyük.
    Hiçbir şey çökmez, Reis başımızda olduğu sürece dim dik yolumuza devam edeceğiz

Allah reisimize uzun uzun ömür versin

• Türkiye vatandaşlığına geçtiklerinde doğacak hak kayıpları ne olacak peki.

Çifte vatandaşlık verilmelidir.

Bizim gibi alt seviyeye düşmeleri kabul edilemez.

Büyük resmi görebilen bir arkadaş biz dar görüşlü faşistlere durumu izah etsin lütfen. Açız bilgiye aç aç.

• Ümmed berekettir ülkemizdeki 6 milyon mülteci arab kardeşimize hızlı bir şekilde vatandaşlık verilmelidir.Ayrıca trt satılmalı arab kardeşlerimizin ihtiyaçları karşılanmalıdır.

• Artık şöyle göktaşı falan düşse de dünyaya kısa zamanda insanlık yok olsa. Yemin ediyorum iğrenmeye başladım artık. Birilerine yaranacaz diye düştüğümüz hale bak. Leş gibi oldu ülke leş.

Geçici olarak geldiler, vatandaşlık verdiler.

Savaştan kaçtılar ama sex işçisi gibi gece gündüz boş durmayıp çocuk doğurmak için uğraştılar.

Her birine oy uğruna vatandaşlık verildi.

Günde binlerce suriyeli çocuk doğuyor kimsenin umrunda değil.

Ulan bu ülke nereye gidiyor diye bir tane Tv kanalı da çıkıp haber yapamıyor korkudan.

Yaşanmaz rezil bir hale getirdiniz ülkeyi. Ve hala doğanlara vatandaşlık verebilseydik falan filan. Seçim yaklaşıyorken yine yaranma çabaları. Her gün görüyorum, beş para etmez bir boka yaramaz suriyeli ordusu sadece gezmek için dışarı çıkıyor dolanıp duruyor. Ne vergi veriyorlar ne başka bir şey. Bir de üstüne yardım alıyorlar.

Hadi ülkeleri düzeldi yürüyün gidin desenize ülkenize. Diyemezsiniz çünkü onlar giderse oylar da düşecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

Tabi tabi. Sen laikliği kaldırmak iste, cihat yap, islamcılık oyna. Sonra ordu müdahalede edince de ihanet etti yav.

Alıntıları Göster
    Assad'ın rejimin laik olduğunu iddia etmek laikliğe hakarettir.

Suriye Esad ailesi altında hiç bir zaman laik değildi, laiklik maskesi arkasında saklanan faşist bir devletti.

Dünyadaki solcuları laikiz diye bir güzel kandırmışlar valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 19 Aralık 2018; 5:13:28 >
  • Bu konuda milli irade ne diyor? RTE sıkıyorsa referanduma gitsin bakalım. Oy da çalsalar %90 gitsin diyecektir.

Suriyeliler gitmelidirler.

• En güzel yorumu Ekşi'de biri yapmıştı.

"Suriyelileri Trabzon ve Rize'ye yerleştirsinler. Hatta ülkeye alınmaları konusunda o iki ilde referandum yapılsın sonra " diye.

• proje tıkır tıkır işliyor suriye gibi olacağız
  • Allah:

-İzin vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Bu konuda milli irade ne diyor? RTE sıkıyorsa referanduma gitsin bakalım. Oy da çalsalar %90 gitsin diyecektir.

Suriyeliler gitmelidirler.
    Soylunun attigi twitin altindaki cevaplara bakinca 10 akp liden 9 u da istemiyor.

Kolay kolay getirmezler, Yerel secimlerden once imkansiz, sonra ise aldiklari oya gore degisir, Ankara ile istanbulu kaybederlerse bu olaya yeltenemezler.

• Yorumsuz......

https://www.youtube.com/watch?v=50sJ2V6qNvM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 19 Aralık 2018; 9:8:18 >
  • allah derken aslında allahi kastetmiyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.