Şimdi Ara

Soylu: Allah izin verse de Türkiye'de doğan 380 bin Suriyeli çocuğu vatandaş yapsak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
3.318.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada bir bizim ülkemizde fazlaya kaçmadan nasyonal sosyalizmi desteklemeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim maaşlarınızı Suriyeliler mi ödüyor yoksa Türkler mi ?

Çok seviyorsanız Türk vatandaşlığın çıkıp gidip Suriyede Suriyelilere hizmet edebilirsiniz

tabi sizi orada ne yerine koyar(lar)...
  • Oo tabi efendim olur hepsine birer evde verelim dogar dogmaz nasıl ? Kimse kusura bakmasın sırf aynı dine inanıyoruz diye bunca seyi yaptiniz daha ne yapacaksiniz

• Olsunlar tabi.. Onlarda artık vergi ödemeye başlasın. Zaten kalacaklar bu ülkede.. Sürünsünler bizler gibi..
  • ben suriyrli olsam kabul etmem. Maaşım var, sağlık,eğitim vs ücretsiz. Burs sıkıntım yok.Türk vatandaşlarının durumu ortada. "Neden Türk vatandaşı olayım ?" diye düşünürüm.
  • Yahu sen neyi hangi hakka dayanarak kime veriyorsun bu nasil bir anlayış, hangi kanunla bu insanlara vatandaslik verdiniz siz? Bildigim kadariyla vatandaslik anne, babadan gecer veya evlilik yoluyla cok cok ozel durumlarda belirli sporcular icin verilir, siz yuzbinlerce insana hangi kanuna dayanarak vatandaslik veriyorsunuz yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 19 Aralık 2018; 21:11:11 >
  • HedoTurkoglu kullanıcısına yanıt
    Onlarin yerinde olsam gittigim yerde insan gibi dururdum. Milletin karisina kizina goz dikmezdim. Gidip millete tecavuz etmezdim, gasp etmezdim, hirsizlik yapmazdim. Hristiyan memlekete gidip "Oktoberfest haram" "Seriat isteriz" diye anirmazdim. Cocugum okula basladiginda ogretmeninin elini "gunah" diye sikmamasi icin tembihlemezdim.

Cok begeniyorsan evinde alip besle, karini kizini emanet eder misin bunlara? Madem din kardesin alip bakman gerekiyor.

Sizin gibi arap seviciler yuzunden ulke mahvoldu zaten. Resmen oksijen israfiniz arap artiklari sizi.
  • Onların Allah'ı RTE. "RTE izin verse de" diye, ona atıyor topu kamuoyu yoklaması da yaparak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yallah Arabistan'a arap sevici oksijen israfi seni. Dedigim hic bir seye bir sey diyememissin zaten. Cok seviyorsan al ummetini evinde besle diyorum. Yer mi?
  • sultangazi 50.yıl mhlesine kocaman lüx hastane ayarında bina diktiler. evimize yakın yere aile hekimliği geldi sandık. meğerse suriyelilere özel yapılmış, bugun öğrendik kendi hekimimizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 19 Aralık 2018; 22:43:38 >
    işte böyle cevabınız olmaz ben bunları yapanların allah belasını versin dedim sizde aynı bedduayı bana ettiniz sonra yok insanmış yok keyifmiş bak attıgım videolara 4500 kişiyi alamayız ahmet mehmet işsizmi kalsın derken şimdi sadece ülkede 4.5m mülteci 500bin de yeni cocuk var demekki sex keyifleri var bu arapları alırken ahmet mehmet işsizmiş açmış işten atılmış kimin umrunda yine diyorumki bu pt yı destekleyenlerın allah belasını versin
  • Bırakın versin verdi diye gönderilemeyecek değiliz.
    Biz bu ulkeyi savasarak kurduk. Araplar gibi onune gelene boyun dgerek elde etmedik. Bu ulkeye yol gecen hani gibi istedigini alip istedigini vatandas yapamazsin.

Ulkenin dengesini degisterecek oranda arap doldurup daha sonra etnik sorunlar ortaya cikinca bunlarin bedelini sen mi odeyeceksin ?

Burda sacmasapan gizyasi edebiyati yapip beynini buzdolabina kaldirabilirsin ama senin bu akilsizliginin bsdelini herkes odeyecegi icin senin gibilere dur demek zorundayiz. Bu ulje bu kadar cok alt tabaka supruntu insani kaldirabilecek durumda degil yuzde 25 genc issizligin oldugu bir ulkeye bunca vasifsiz bes para etmez egitim ve kultur seviyedi dusuk yiginlari sokamazsiniz !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.