Şimdi Ara

Soylu: Allah izin verse de Türkiye'de doğan 380 bin Suriyeli çocuğu vatandaş yapsak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
3.318.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şeyse biz çıkalım, daha rahat edersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vatandaş olurlarsa bir sürü hakkı kaybolur.

acaba direk göndermeyek, bu şekilde olursa kendileri gider diye mi düşünüyorlar?
    mantıklı aslında. öyle olursa AB de demez hem yardım aldınız hem adamları postaladınız diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 19 Aralık 2018; 9:43:59 >
  • Bir TV programında "İddialar var, AKP'ye geçecek misiniz?" sorusuna "Bu iddiada bulunanların İmralı ağzıyla konuştuğu" gibi cevaplar vermişti.
    Ne beklenir ki!
  • önce bize baksaydın sayın bakanım suriyeliler işinize yarıyor diye bizden daha kıymetli yaptınız yazıklar olsun size
  • O değilde adamlar hem savaştan kaçıp hemde düzüşebiliyorlar. Bunu yapamayan tek ırk Türkler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi inşallah bakalım, yapılsın destekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de allah izin verse de demiyor mu. Sinir krizi sebebi adam ya. Ben hakkımı helal etmiyorum kardeşim. Ne bunlara ne de bunlara oy verenlere.

Ayrıca asgari ücretlinin bunlar iyi günleri. 10 sene sonra tamamen suriyeliler işleri kapıcak bizim gerizekalılarda acından intihar edecek. Üzülürsem şerefsizim. Geberin anasını satayım.

• Muhalefete çok iş düşüyoree

• Olsun ya nolcak ala ala bizler koton lc waikiki yaparken onlar kamuya girsin bizim sirtimiz pek.

Karnimizda tok xD

• Hee bunlar 18 yıl daha görevde kalabileceklerini sanıp oy alırız belki kafasındalar :) acaba sandıkta hile mi var? Nasıl bu kadar emin acaba :)

• İyide zaten burada türüyen surili gardaşlarımız tc vatandaşı oluyor birisi sayın soyluyu uyarsın 389 bin burada doğduysa zaten buranın vatandaşı olmuştur,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah daha milyonlarca suriyeli gelir. Ummet onlar biz ac kaliriz ama yeterki onlar rahat yasasin.

• Şehit çocuklarının ahı var üzerlerinde. Elin işe yaramaz savaş kaçkını korkağı rahat rahat çocuk yapıyor başka topraklarda, bizim çocuklar da karısını çocuğunu bırakıp bu işe yaramazlar için can veriyor.
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    anladım, son cümlede seni kast etmemiştim zaten...

• Allah izin verse de suriyelilerden de, onları ve nice belayı başımıza saran sizlerden de topyekün kurtulsak. Hakkım zehir zıkkım olsun.
  • 17-18 yıl sonrasının planlaması yapılıyor. Denizler - Önkuzular birbirlerine düşürülürken yetmişli seksenli yıllarda yaptıkları gibi. En iyi yaptıkları iş.
  • Vatandaşlık vermenin ne anlama geldiğini anlamayan arkadaşlara onların anlayacağı şekilde küçük ölçekli anlatayım..

Şöyle bir düşünün bir arsanız var ve 10 ortaksınız
    hepinizin işi gücü var aranızdan bir kaçı ben bu arsayı yönetirim ekerim biçerim bakarım diyor
    sizde oylama yapıyorsunuz ve birini seçiyorsunuz (CB seçimi) ve ona maaş bağlıyorsunuz (CB maaşı)

artık o kişi bu 10 ortak adına arsayı yönetecek sizde ona maaş vereceksiniz.. bedava değil yani.. yönetici dediğiniz bir nevi sizin elemanınız artık.

doğal olarak arsaya yatırım gerekiyor hizmet gerekiyor bunun içinde her ortak her ay bir aidat veriyor bu yöneticiye (Vergi)

ama yönetici topladığı aidatlar ile arsaya yatırım (fabrika) yapmıyor arsanın tam ortasına dev gibi bir villa (Saray) dikiyor.. arsa çorak toprak, hiç ekin yok (Üretim 0) ama verdiğiniz aidatlarla
    yönetici kral gibi yaşamaya başlıyor.. (Erdoğan Ailesi ve yandaşlar)

sorduğunuzda da "yaa bakın yandaki arsalarda yöneticiler bir kulübede yaşıyor.. bu villayı nasıl da kıskandılar itibar kazandık diyor(Sarayın bahçesinde toprak altı ısıtmalı hurma ağaçları)

yan arsada ise (Almanya) yönetici normal bir kulübede yaşarken arsanın her santimetre karesini ekiyor ve ortaklara (Vatandaşlar) para kazandırıyor..

Gün geliyor yöneticin görev süresi doluyor ve tekrar seçmek için toplanıyorsunuz (Bir sonraki seçim dönemi)
    en başta arsa sahibi 10 ortak iken bir bakıyorsunuz 15 ortak katılıyor toplantıya.

yöneticiye soruyorsunuz ne iş diye

diyor ki diğer bir arsada tartışma (Suriye de savaş) çıktı bunlar arsasız kaldı bende buraya ortak (Vatandaşlık) ettim diyor.. Oysa onlara arsa da çalışmaları için iş verip maaş vermesine kimse ses etmezdi ama o ortaklık veriyor.. yani sizin hisselerinizden onlara hisse dağıtıyor.. size sormadan..

İşte Türkiyemiz de AKP yönetiminin yaptığı budur

Sahibi olduğumuz vatanımıza kimsenin bize hiç sormadan ortaklar alma hakkı yoktur.
    AKP-CHP-İYİ Parti.. ve liderleri sadece belirli bir süre ülkemizi yönetmeye talip olan örgütlerdir.. Ülkemizin sahibi değillerdir.

Vatandaşlık için belirli kurallar vardır ama böyle toplu vatandaşlık durumunda arsa sahibi ortakların (vatandaşların) onayı (referandum) gerekir.

Hala Suriyeli, Moğol, Afrikalı hiç önemli değil dışarıdan gelip elini kolunu sallaya sallaya vatandaş yapılanalara destek olanlar yukarıdaki küçük ölçekli örneği iyice okusunlar..

Her konuda sandığa gidelim diyen beyler bu konuda neden sandığa gitmiyorlar?

Bu Suriyelilerin aslında AKP nin gerçek yüzün görüp oy vermekten vazgeçen eski AKP lilerin boşluğunu doldurmak için vatandaş yapıldığını umarım görüyorsunuzdur. Yani bize ülkemize geleceğimize hiç bir faydası olmadığı gibi kaos ve karmaşaya açık kapı bırakılıyor.. Sırf seçim kazanmak için..

Kendilerinin bir dönüm arsalarına ortak kabul etmeyecek olanlar sahip oldukları tek vatanlarına nasıl ortak kabul ediyorlar akıl alır gibi değil.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.