Şimdi Ara

Soyulmuşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz başlangıcında başlamıştım silkdi bottu derken 100 tl civarı harcama yapmıştım 5 dk önce chara girdiğimde itemlerin olmadığını gördüm hayırlısı oldu sınavda vardı belki bu işarettir

• Bugün bu konu hakkında çok fazla sayıda global gördüm.

YGS-LYS'ye hazırlan, boşver SRO'yu falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 23 Ağustos 2013; 22:54:09 >
  • Hocam ikinci şifre geldi daha char soydurmusun sinavina çalış dediğin gibi işaret olmuş belki 1 sene sonra girdiğinde itemler yerinde olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Hocam ikinci şifre geldi daha char soydurmusun sinavina çalış dediğin gibi işaret olmuş belki 1 sene sonra girdiğinde itemler yerinde olacaktır

hocam üzerinde lock olan itemi bile çalmışlar ama işin garibi 1.5b para vardı sadece 1b almışlar 500m vardı millete dağıttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Hocam ikinci şifre geldi daha char soydurmusun sinavina çalış dediğin gibi işaret olmuş belki 1 sene sonra girdiğinde itemler yerinde olacaktır

hocam üzerinde lock olan itemi bile çalmışlar ama işin garibi 1.5b para vardı sadece 1b almışlar 500m vardı millete dağıttım

Kilitli olan itemi mi açmışlar? Oyunda 3-4 senedir yokum, fransızım biraz. Zaten ben item kiliteme olayını doğru düzgün bilmezken, char soyulmalarına son deniliyordu ama şimdi ona da mı çare bulmuşlar? sro'nun kaderinde var bu soygunluk vakaları

• SRO'da soyulanların %95'i Türkler. Kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Sorun Joymax'te ise, ben neden soyulmuyorum 6 senedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

SRO'da soyulanların %95'i Türkler. Kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Sorun Joymax'te ise, ben neden soyulmuyorum 6 senedir?

sorun joymaxde zaten ben wow aion tera diablo 3 dede yüksek levellara geldim sadece diablo 3 de goldum çalınmıştı ondada blizzarda ticket atınca geri verdiler goldu.galiba sen hacklerin hala trojan keylogger gibi virüslerle yapıldığını sanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

SRO'da soyulanların %95'i Türkler. Kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Sorun Joymax'te ise, ben neden soyulmuyorum 6 senedir?

sorun joymaxde zaten ben wow aion tera diablo 3 dede yüksek levellara geldim sadece diablo 3 de goldum çalınmıştı ondada blizzarda ticket atınca geri verdiler goldu.galiba sen hacklerin hala trojan keylogger gibi virüslerle yapıldığını sanıyorsun

Bence de, katılıyorum. Kendimi bu oyunda 2006'dan bildim bileli hep joymax sorumlu tutuluyordu

• Şunu kabul edin ki; Türkiye'de ve Avrupa'da oynayan oyuncular arasında inanılmaz bir fark var. Bizim ergenler "1234murat1234" şeklinde şifre koyuyorlar. Guild'te biraz samimi oldukları adamlara şifre falan veriyorlar. Bunları yapanların, suçu Joymax'e atmaları garip değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.