Şimdi Ara

Sigarayı bırakınca çenem açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün tam 2 ay olacak. resmen zekam arttı.

bigodaki kızlarla şen şakrak sohbetler etmeye başladım. dikkatini çekemediğim kız yok neredeyse. bir tanesi beni takip bile etti uygulama içinden.

meğerse ben aşırı atılgan, girişken, hoş sohbet ve kadınların ruhundan anlayıp onları güldürebilen bir erkekmişimde hastalıklardan dolayı kadınlardan uzak kaldığımdan dolayı haberim yokmuş.

ama tabi şuan sadece yazışıyorum.

kadınlar sahip olduğum genel kültüre, espri ve mizah yeteneğime, müzik zevkime, tespitlerime ve zekama şaşırıp kalıyorlar.

sigarayı bırakmamla olan alakasınıda dopamin reseptörlerinin ve beyne giden oksijen miktarının artmasına bağlıyorum.

en önemlisi bence bir kadını güldürebilmek müthiş bir olay. insanı istemsiz mutlu ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Ocak 2025; 19:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıtalararası radyo dalgacısı geldi. Sigarayı bırakınca çenem açıldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 19 Ocak 2025; 19:12:9 >
  • Dik pik gelir mi o zaman

• Sadece çenen değil, banın da açılmış; tüm forum şincik ayvayı yedi...

• neler diyorsunuz

• dekareme kullanıcısına yanıt

ayva olduğundan emin miyiz

• hem ayvayı hemi de hapı yuttu... Daha bikaç hafta kadınlarla bir daha işim olmaz diyene bak sen, onları eğlendirmekten ne kadar çok mutlu görünüyorsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt

uzun bir ban sürecinden sonra beni forum kadınlarının karşılamasını yeğlerdim

• karılar özü sözü bir olanın peşinden giderler.. senin gibi akp misali dün ak dediğine kara diyen sözünün eri olmayıp kolayca sözünden cayabilecek erkeklerle işi olmaz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.