Şimdi Ara

SÖZEL 4 BİN SIRALAMA TERCİH YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/18/1b/f2/181bf27d791155098ad63311fa9a8b6b.PNG

Kardeşler Sıralamam Ts 1 4661 Ts2 4475

Özellikle iletişim ağırlıklı istiyorum ama bizimkiler yani ailem garanti olsun diye tutturdu öğretmenli yap diye. 6.sıralamadan sonra fena oldu zaten farkındayım :D

Siz neler dersiniz şurası olmamıs dediğiniz yer var mı?
     SÖZEL 4 BİN SIRALAMA TERCİH YAPTIM

ANADOLU BASIN YAYIN I DAHA MI ÖNE ALIYIM UNUTTUM YERLERİ HATIRLATIRSANIZ SEVİNİRİM KARDEŞLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consume obey die -- 16 Temmuz 2013; 0:28:16 >

• Öncelikle eğer ilk sıralara o iletişimleri yazacaksan 6'dan sonraki tercihleri öldürmüş olursun. İlk sıradakiler gelecektir zaten. Çünkü başa yazdığın fakülteler oldukça uzakta kapatan fakülteler ki bu fıl FEF'ler ile birlikte biraz daha uzağa itilebilirler. (Uzaktan kastım 7k falan tabi) Bu yıl Ege, Gazi ve Marmara gibi yerlerde Türkçe'ler 3500-4000 civarlarında kapanacak bence TDE Öğretmenlikleri'nin kapanmasıyla birlikte... Eğer öğretmenliklerde karar kılarsan en başa yazmanı tavsiye ederim. Ya hep ya hiç yani, devlet iletişimleri konusunda rahat olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 16 Temmuz 2013; 0:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchmer

Öncelikle eğer ilk sıralara o iletişimleri yazacaksan 6'dan sonraki tercihleri öldürmüş olursun. İlk sıradakiler gelecektir zaten. Çünkü başa yazdığın fakülteler oldukça uzakta kapatan fakülteler ki bu fıl FEF'ler ile birlikte biraz daha uzağa itilebilirler. (Uzaktan kastım 7k falan tabi) Bu yıl Ege, Gazi ve Marmara gibi yerlerde Türkçe'ler 3500-4000 civarlarında kapanacak bence TDE Öğretmenlikleri'nin kapanmasıyla birlikte... Eğer öğretmenliklerde karar kılarsan en başa yazmanı tavsiye ederim. Ya hep ya hiç yani, devlet iletişimleri konusunda rahat olabilirsin.

Eyvallah dostum cevabın için :) Ya nasıl desem aile işte 24 bin: akdeniz stv gelmiyorsa 6 bin ile öğretmenlik mi gelicek acayip komik oldu orası haklısın :)

İletişim istiyorum kesinlikle öğretmenlikler öyle arkada garantör dursun diye. Umarım sıralamalar çok değişmez de ama sanmıyorum ya 7 binden 3 bine falan çekmez herhalde?

Acaba Akdeniz STV'nin önüne Anadolu iletişimleri mi çeksem ki? Eskişehir'de oturuyorum kendimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: consume obey die

quote:

Öncelikle eğer ilk sıralara o iletişimleri yazacaksan 6'dan sonraki tercihleri öldürmüş olursun. İlk sıradakiler gelecektir zaten. Çünkü başa yazdığın fakülteler oldukça uzakta kapatan fakülteler ki bu fıl FEF'ler ile birlikte biraz daha uzağa itilebilirler. (Uzaktan kastım 7k falan tabi) Bu yıl Ege, Gazi ve Marmara gibi yerlerde Türkçe'ler 3500-4000 civarlarında kapanacak bence TDE Öğretmenlikleri'nin kapanmasıyla birlikte... Eğer öğretmenliklerde karar kılarsan en başa yazmanı tavsiye ederim. Ya hep ya hiç yani, devlet iletişimleri konusunda rahat olabilirsin.

Eyvallah dostum cevabın için :) Ya nasıl desem aile işte 24 bin: akdeniz stv gelmiyorsa 6 bin ile öğretmenlik mi gelicek acayip komik oldu orası haklısın :)

İletişim istiyorum kesinlikle öğretmenlikler öyle arkada garantör dursun diye. Umarım sıralamalar çok değişmez de ama sanmıyorum ya 7 binden 3 bine falan çekmez herhalde?

Acaba Akdeniz STV'nin önüne Anadolu iletişimleri mi çeksem ki? Eskişehir'de oturuyorum kendimde.

4k sıralamayla rahatlıkla Eskişehir yazabilirsin. Geçen yıl 5k'nın üzerindeydi iletişimleri genel açıdan. Bu yıl dediğim gibi FEF'lerle daha da düşebilir. Bence AÜ daha uygun, yazabilirsin önlere. Öğretmenlikler arkada olursa garantör olmaz eğer Ege v.s yazarsan. Sakarya, Niğde falan yazarsan ayrı tabi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: consume obey die

quote:

4k sıralamayla rahatlıkla Eskişehir yazabilirsin. Geçen yıl 5k'nın üzerindeydi iletişimleri genel açıdan. Bu yıl dediğim gibi FEF'lerle daha da düşebilir. Bence AÜ daha uygun, yazabilirsin önlere. Öğretmenlikler arkada olursa garantör olmaz eğer Ege v.s yazarsan. Sakarya, Niğde falan yazarsan ayrı tabi.

Şöyle bi durum var : Şimdi ilk 2 garanti böyle olcak 3.ye ne yazıcam sıkıntı yaşadım. Anadolu iletişimler sıralamaları geride yav 20 binlerde :/ 3.ye ne yazcam onu bilmiyorum :D

Risk budur diyip 2 tercih yapıp veresim var valla lanet ösym ye

FEF LERLE BİRLİKTE REKLAM VE STV SIRALAMALARI AŞAĞI MI İNER DİYOSUN ŞİMDİ? 6 BİN FALAN MI OLUR? YOKSA DAHA MI GERİYE GİDERLER?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consume obey die -- 16 Temmuz 2013; 1:23:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.