Şimdi Ara

Sözel tercih listem son hali sizce hangisi gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sözel tercih listem son hali sizce hangisi gelir?

Sözel tercih listem son hali sizce hangisi gelir?

Ts 1 sıralamam 19 bin
    ts 2 sıralamam 18 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopdedik27 -- 13 Temmuz 2013; 14:22:33 >

• Arkadaşlar saçma saçma konulara onlarca yorum yapılıyor bizimkine kimse yapmıyor yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopdedik27 -- 13 Temmuz 2013; 14:30:39 >
  • Açıkçası 4. tercihinin geleceğini düşünüyorum ama yerinde olsam Ankara DTCF-Coğrafyayı biraz daha yukarı alırdım. Formasyon geri geldiği için değerlendirilebilir bir tercih olurdu, üstelik Ankara'da yaşam standartları yazdığın diğer bütün illerden iyidir. Tercih senin. Bol şanslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spakuler

Açıkçası 4. tercihinin geleceğini düşünüyorum ama yerinde olsam Ankara DTCF-Coğrafyayı biraz daha yukarı alırdım. Formasyon geri geldiği için değerlendirilebilir bir tercih olurdu, üstelik Ankara'da yaşam standartları yazdığın diğer bütün illerden iyidir. Tercih senin. Bol şanslar.

Teşekkürler.
  • Bence 3. Tercihten itibaren gelme ihtimali yüksek hayırlı olsun hakkında inş.
  • http://strawpoll.me/179661

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvsRq

Bence 3. Tercihten itibaren gelme ihtimali yüksek hayırlı olsun hakkında inş.

inşallah :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS 1 SIRALAMA SİZCE NE OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.