Şimdi Ara

sözelci tytsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum burada ilk 100 gang dışında adam akıllı sözel çözen yok ama merak ettiğim bir konu var. netlerim 75-85 aralığında dalgalanıyor, geoya hiç başlamadığım için denemelerde de çözmüyorum. dolayısıyla kafadan 10 net eksik geliyor. 90-100 bandındakileri görünce imrenmiyorum değil ama farklı kulvarlarda olduğumuz gerçeği de var. doğru düzgün bir karşılaştırma yapamıyorum neredeyim diye. kasım ayında bu netler bir sözelci için ne kadar iyi? hedefim koçun sözel bölümleri, ilk 100 fantezim yok. teşekkürler, esenlikler.

• Bende sozelim hocam. Ertan Sinan Şahin hocanın sitesinde puan hesaplama kısmına gir. (Puango'dan daha net. Katsayılara göre 22,21,20,19 sınavlarında suanki netinle girsen ne kadar çıkacak yazıyor.) 21 biraz sıkıntı. 19/20/22yi toplayıp 3e bolersin sana net bir şey söyler ben geo dahi bakmayı düşünmüyorum. Hatta tyt o kadar kasmaya bile yok ilk 700/600 için ama en net olayı bu site soyler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok iyi. ama mevzu tyt değil sözelde. 22’de 100k tyt sıralamasıyla 218. oldum koç’tayım şu an (ayt 72,75)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 2 Kasım 2022; 17:27:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal1-edebiyat
    9 ay önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    TYT/AYT
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.