Bildirim
SÖZELCİLER NASIL YAPTINIZ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ham 23. Yer 122. -
Geçen seneye göre 12.7 k bekliyorken 41 k geldi -
Bnm 3. Geçen seneye göre -
Ah o tanpınar sorusunu değiştirmeseydim. -
Hocam tebrik ederim ilk 100 bursu ham sıralamaya göre değil mi ?
Öyleyse hayirli olsun -
Öyle de ben kredi aldıydım o yüzden alamayabilirim. -
Hocam herkes ayni durumda sozel gecen seneden 3 kat kotu geldi -
Snn kaç geldi ? -
Yerlestirme 1097 hocam.Ham 1014.Bogazici tarih istiyordum 655 ile kapatti umarim girerim.Olmazsa edb yazarim herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BounHist -- 17 Temmuz 2019; 8:5:44 > -
Almayacaksan niye girdin ki ilk 100 için?
4 yıl - Kaç yıl kredi alıyorsan = kaç yıl ilk 100 bursu alacağın -
Keyfimden mi almıyom krediden bursa dönüyo dediler girdik şimdi dilelçe falan uğraşmak lazım iş bankası bursuyla yetinecez artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerdik2 -- 17 Temmuz 2019; 8:9:56 > -
Sn kaç yaptın ea söz ? -
Boğaziçi Tarih istiyordum, hamda 653 iken yerleştirmede 562'ye atmış. Aksi bir durum olmadığı sürece gelir herhalde. -
Yukarıdaki açıklamamı okuduğunu umuyorum. Aynı şekilde ben de krediden bursa geçtim 6 sene önce -
Koç tarih tam burslu ? -
-
Kykden baktım öncedem burs kredi alan alamaz diyor. -
Sen iki uni mi okuyacan knk bu sene niye girdin ki. -
4 senedir almış olanlar onlar. İnanmak zorunda değilsin ama aynı durumu ben bizzat yaşadım. Ama kredi aldığın seneden dolayı daha kısa süre ilk 100 bursu alacaksın.
Benzer içerikler
- hcn yükseltgenme basamağı
- myp ile yatay geçişte 1. sınıftan mı başlanır
- öğretmenlik ilk atama nereye olur
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- devinim ne demek paragraf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X