Şimdi Ara

Sözelde hangi yıla yakın gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15-14 arası diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 dan kötü diye düşünüyorum ts ile tm arasında fark olan tarih ve felsefe grubu tarih dersi aşırı kolaydı tmcilerin çoğu yaptı ygs bilgisi ile felsefede işaretleyen çok tanıdığım var edebiyat zaten ortak ders o yüzden bu yıl ben çoğu tmcinin ts sıralamasına etki edeceğini düşünüyorum tslerden ayıran ders tarihin biraz zor olmasını beklerdim sınav beni üzdü 500 gibi bir sıralama bekliyorum lakin 700 gelicek gibi

• Codysmpsn C kullanıcısına yanıt
    Doğru düşünce fakat 2016 ile bu senenin arasında bariz bir YGS farkı var. Bu sebeple 2016'dan daha kötü gelmez diye düşünüyorum. En kötü 2016 gibi gelir bence.
  • 16 14 arasi 16 a yakin bekleyin bence

• fth05fth kullanıcısına yanıt
    Ygs olarak sözel derslerde felsefe hariç sosyal kolaydı Türkçe geçen yıla göre bariz fark yoktu matematik evet farklıydı ama sözel için ygs nin çok ark edeceğini düşünmüyorum umarım 2016 dan kötü gelmez ama ben hayal kırıklığına uğramak istemiyorum zaten kötü bir sınav geçirdim ygs de dahil ygs sosyal Türkçe ve lys edebiyat sınavına hatta daha zoruna tekrar girsem ilk 100 e oynarım sınav anları çok şanssız geçti özellikle ygs neyse konu dağılmasın tarih faktörü nedeniyle 2016 gibi gelse bile ilk binde biraz daha kötü gelir bence ama umarım 2014 gibi gelir de bende 4 ile başlayan sıralama görürüm

• 16 ya yakın olur bence de.

hocam benim ygs4 sıralamam bu sene 13k, aynı ygs netlerini geçen sene yapsam 19k oluyormuş ygs4 sıralamam. Bu veriden yola çıkarsak bu senenin ygs'si ile geçen senenin ygs'si arasında bariz bir fark olduğunu söyleyebiliriz. Bu veriyi görmezden gelip ders ders yorum yapacaksak sizin söylediğinize katılabilirdim.
    Umarım haklı çıkarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth05fth -- 8 Temmuz 2017; 20:43:28 >
    Ygs sıralaması seni yanılmasın her dersin ygs de ve ts2 de ağırlığı farklı ben kendimden örnek veriyim 27 bine ayarlıyorum 28 sosyal 29 matematik yaptım ders ağırlıklarını değiştirip sosyali 35 yapıp matematiği aynı şekilde düşürüp 27 bine ayarlayıca lys sıralamam sosyal ağırlığı fazla olduğundan daha çok etkiliyor örneğin 28 sosyal 29 mat 35 sosyal 20 matematikten daha fazla etkiler ygs sıralaması aynı olsa bile ts de farklı etkiliyor o yüzden ygs yanıltıcı olabiliyor benim için dezavantaj bu sözel derslerim iyi değil ygsde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codysmpsn -- 8 Temmuz 2017; 21:4:51 >
    anladım hocam demek istediğinizi ama sonuçta ygs4 sözel ağırlıklı bir puan ve iki sene arasında aynı netlerle 19k-13k oluyorsa bence ygs sözel dersler için de 2016 dan kolaydı denemez. Yani sadece matematikteki zorluk farkı bu seviyede 6k fark yaratmaz heralde bir sözel puan türü için?
    Bilmiyorum şu an bir şey söylemek çok zor umarım iyi gelir haklı çıkarsınız hocam

• up
    Hocam lanet olsun kötü geldi bu netleri 2016 gmre bile yazıyorum 700 çıkıyor bu yıl tarihin kolay olması ve tm faktörüne bağlıyorum bu kötü sonuçları

Hocam maalesef öyle oldu, ben de ilk 100 bekliyordum son 3-4 yılın hepsinde ilk 100'e girmiş bu netler. Fakat bu yıl giremedi, saçma sapan bi tarih testi yaptılar bu sene o yüzden özellikle üst sıralarda yığılma olmuş sanırım :(
    Size de umut verdiğim için özür dilerim, kusura bakmayın.

Kötü bekliyordum ama bu kadar değil nereyi yazmayı düşünüyorsun hocam bu sıralamaya göre koç gelir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codysmpsn -- 12 Temmuz 2017; 16:50:6 >
    Bu benim 2.üniversitem olacak, koç 2.üniye eğitim bursu vermiyormuş %100, Koç ihtimali yattı yani. Kadir has radyo tv sinemaya gideceğim çok büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth05fth

Bu benim 2.üniversitem olacak, koç 2.üniye eğitim bursu vermiyormuş %100, Koç ihtimali yattı yani. Kadir has radyo tv sinemaya gideceğim çok büyük ihtimal.

Güzel hocam kadir has gelmiş zaten hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.