Şimdi Ara

Sözelde ilk bine nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Sizlere bir sorum olacak.
    Sözelde ilk bine girmek icin ygs'de kac bine girmek gerekir ve lys'de hangi kaynaklari cozmeliyim? Ygs, lys'yi ne kadar etkiliyor?
    Su an ki ygs netlerim 75 - 85 arasi. En cok 6 bin, en dusuk 75 bine girdim. Bunlar sozelde ilk bine girmek icin yeterli midir?
    Cevaplarinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallervshayatlar

Merhaba herkese. Sizlere bir sorum olacak.
    Sözelde ilk bine girmek icin ygs'de kac bine girmek gerekir ve lys'de hangi kaynaklari cozmeliyim? Ygs, lys'yi ne kadar etkiliyor?
    Su an ki ygs netlerim 75 - 85 arasi. En cok 6 bin, en dusuk 75 bine girdim. Bunlar sozelde ilk bine girmek icin yeterli midir?
    Cevaplarinizi bekliyorum...

Sadece sözel olarak ygsde ilk bine girmek imkansız desem yeridir. Çünkü fulle yakın çeken sayısalcılar ve tmciler olacak. Eğer 30-35 fen yapamıyorsan yada 40-40-30 türkçe sosyal matematik imkanı yok.
    Pay olarak lysde tarih edebiyat ve felsefe grubunun yüzdelik dilimleri eşit. Çok sıkı ve düzenli bir çalışmayla genel sıralamada ilk bine girebilirsin rahatlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44D5B7AFD -- 9 Mart 2016; 19:16:46 >
  • Yok ygs'de girmek istemiyorum. Ama bu netlerle ve siki bir lys calismasiyla lys'de girebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallervshayatlar

Yok ygs'de girmek istemiyorum. Ama bu netlerle ve siki bir lys calismasiyla lys'de girebilir miyim?

Dediğim gibi edebiyat, tarih ve felsefe grubunun genel puana etkisi %15er. Sıkı bir çalışmayla olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.