Şimdi Ara

sözleşmeli erlik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerliğimi yaptım sözleşmeli erliğe başvurmayı düşünüyorum kararsızım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalama

• Uzmanlar astsubaylar akşam 5te arabasına binip evine gidecek sende iştimadan sonra ranzana çıkıp yatacaksın komutanların yanında telefon kullanmak bile yasak git tuvalet temizle kömür taşı sırtında yada ne bileyim en ağır işler neyse onu yap ama sözleşmeli er olma özgürlük herşeye bedeldir

En iyi askerliğin ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komutanın keyfine göre falaka yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: İncredipede

Uzmanlar astsubaylar akşam 5te arabasına binip evine gidecek sende iştimadan sonra ranzana çıkıp yatacaksın komutanların yanında telefon kullanmak bile yasak git tuvalet temizle kömür taşı sırtında yada ne bileyim en ağır işler neyse onu yap ama sözleşmeli er olma özgürlük herşeye bedeldir

En iyi askerliğin ....

• git olm çöpçülük yap. Emin ol çok daha iyi bir hayatın olacak. (istifa etmiş bir uzman olarak söylüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F16513DF7 -- 21 Ocak 2018; 10:21:14 >
  • Hayattan bir beklentin yoksa git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewel_py1

git olm çöpçülük yap. Emin ol çok daha iyi bir hayatın olacak. (istifa etmiş bir uzman olarak söylüyorum)

o kadarmı kötü askerliğimi şırnak cizrede yaptım çok sıkıntılar çektik ama mutluyduk karşılaştırdığım zaman bi farkı varmı?

• Olumlu bir yorum var mı?

• Benim kuzen sınırda uzman. Tek iyi yanı maaş. 7 sene kalıp ev araba alıp normal bir işe girsen olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.