Şimdi Ara

Sözlüğe giremiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dhyorumla.sozlukspot.com gibi bir site vardı.Eskiden giriyordum fakat artık giremiyorum.Beyaz bir sayfa açılıyor.Sadece bu sozlukte değil.Sozlukspot.com a ait bütün sözlüklerde böyle oluyor..Sozlukspot.com 'a giriyor fakat xxx.sozlukspot.com a girmiyor..Sorunun çözümü nedir ? Yaşayan arkadaşlar neler yaptılar ? Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakal KARLOS -- 22 Mayıs 2010; 12:31:40 >

• Güncel arkadaşlar..
  • Ben de okulda sözlü yapıyorlar ona giremiyorsun sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 22 Mayıs 2010; 12:30:43 >
  • dhsözlük açıldı oradan yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Ben de okulda sözlü yapıyorlar ona giremiyorsun sandım.

+367
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

dhsözlük açıldı oradan yazabilirsin

Yok hocam.Orada iş açıcı ortamlar yok..
  • Güncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuna giremiyorum
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet o sözlük gayet hoştu nolduki
  • Ben xxx.sozlukspot.com tabanlı sitelere giremiyorum.Bunun nedeni nedir , nasıl çözülür ? diye soruyorum arkadaşlar..
  • Güncel..Sadece ben giremiyorum galiba böyle tabanlı sitelere.
  • carlos yalnız değilsin aynı sorunu bende yaşıyorum '' sayfa görüntülenemiyor '' uyarısı da vermiyor direkt olarak bembeyaz bir sayfa çıkıyor. hiç bir sozlukspot.com uzantılı sözlüğe giremiyorum. ben son çare olarak mail attım. sozlukspota ama cevap gelmedi sen de bi dene istersen. bu arada çaresini bulanlar paylaşırsa sevinirim. güncel..
  • aynı sorun bendede var inci sozluge girdimmi beyaz sayfa cıkıyor yardım edebilcek arkadas varmı
  • Şuan ben de giremiyorum. ...sozlukspot.com gibi bir siteye girmeye çalışınca hata veriyor. Sanki internet kesikmiş de girememişim gibi. Nasıl çözeceğiz?
  • up buna da up
  • aynı problem...
  • Up up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.