Şimdi Ara

sözlüklerdeki üniversite düşmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar genelde üniversite seçerken birilerine danis falan diyoruz ben de eksisozlukteki entrylere bakayım diyorum fakat istediğim tüm üniversitelerin entryleri buraya gelmeyin mesajlarıyla dolu ister istemez moral bozuyor

Gazi hukuk ve Marmara hukuk istediğim okullar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krabab11 -- 5 Temmuz 2014; 20:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• krabab11 K kullanıcısına yanıt
    oraya genelde memnun olmayanlar yazıyor ben itü makinaya bakım pek kötü yorum yık
  • Takma dostum onları. Ben de 5-6 üniversiteye baktım iyi yorum sadece 3-4 tanedir. İşsizler yazmış bişeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda95

Takma dostum onları. Ben de 5-6 üniversiteye baktım iyi yorum sadece 3-4 tanedir. İşsizler yazmış bişeyler

Hocam biliyorum ama insanın icinede bi kurt düşüyor

• Hocam üniversiteye gideceklere tavsiyelerde de "üniversiteye gitmeyin" diyen onlarca kişi var. onlara kalaydık ohoo..

Liseden bilirsin içinde olduğunda pek güzel yönlerini görmeyebiliyorsun. Ama objektif baktığında güzel olduğunu anlıyorsun. Onlar da okulla ilgili kötü kısımları eleştiriyorlar haliyle.
  • aynı konuyu ben açmayı düşünüyordum tam da. hangi üniversiteye baksam hep kötülemişler tamam benim seçeceğim üni kötüdür gerçekten dedim gittim bir de İTÜ ODTÜ gibi üst düzey üniversitelerin yorumlarına baktım arkadaş onları da kötülemişler

edit: ama şu da olabilir mesela biz kullandığımız bir şeyden memnunsak pek dile getirmeyiz ama bir sorun çıkardımı direk oraya buraya şikayet ederiz ona benziyor olabilir biraz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 5 Temmuz 2014; 21:03:34 >
  • Hocam arkadaşın dediği gibi o tarz yorumlara pek itibar etme,kimin o yorumları ne maksatla yazdığını bilemezsin.Eğer vaktin varsa okula git yerinde gör, çevrende tanıdıklarından varsa okuyan öğrencilere ulaş,akademisyenlerle konuş.Ben de hukuk öğrencisiyim genelde dersler zor olduğu için morali bozuk olan arkadaşlar kötülüyor.Bunun yanında da imkanlar,şehir vs bakımından çok yüksek beklentilerle üniversiteye gidip hayal kırıklığına uğrayanlar da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.