< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Rtük bağımsız. Yersen.
|
Devran dönünce kapatılacak, veya tümden yeni atama gerekecek kurumlar listesi:
Diyanet RTÜK ...? |
Ben bugun Rtuk baskanini ilk defa gordum, bir konusmasinin videosunu izledim. O tipi gordukten sonra bunlarin hepsi normal geliyor
|
Şunu netleştirmemiz lazım.Siyasi görüşü fark etmeksizin eğer devlet tarafından terör örgütü olarak kabul edilmiş bir örgütünü övüyorsan, o örgütü savunuyorsan, o örgütü savunanlar için ölüm orucu tutuyorsan en basit haliyle örgüt propagandası yapıyorsun anlamına gelir.
Ekleme : Eğer, halkı ölümle tehdit ediyorsan, insanları sen bucusun diyerek korkutmaya sindirmeye çalışıyorsan, listelerim var diyorsan sen de teröristsin gözümde. Kimlerin listeleri olur? Liste neden tutulur? |
Liyakat olmayınca baştakilerin kulluğunu yapacak vasıfsızlar yönetiyor bu kurumları.
|
Yılmaz Özdil böylesine düz bir yazı yazmak için kaç dakikasını harcadı acaba merak ediyorum. Söylediklerine katılıyorum ancak muhalif bir yazar olmasına rağmen son derece basit bir yazım dili var. Balon bir adam oldu iyice.
|
Verdiği zararı kanıtlama sorumluluğu halen suçlayanda. Kaldı ki hakim sadece türkü demiş, marş filan değil. Söylenene fazladan anlam yükleyerek zamanında RTE de tutuklanmıştı. O bakımdan "düşünce suçu" diye bir olgu çok tehlikeli, sonu gelmez. İleride devran dönerse, dombra çaldı diye birinin tutuklanması hoş olur mu?
AB şartlarında o yüzden ifade özgürlüğü maddesi var. |
Daha ağır bir üslup kullanana da, "halktan kopmuş, yazdığı anlaşılmıyor" derler.
|
O senin dediğin dhkpc propagandası yapan hakim.
"Sibel Yalçın Destanı" isimli parça 1995 yılında bir polis memurunu şehit edip sonra polislerle girdiği çatışmada öldürülen DHKP-C'li Sibel Yalçın için yazıldı. Şarkının sözlerinde terörist için "onsekizinde bir kahraman" olarak tanımlanmakta. Türküden çok güzel zarar gelir. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 17 Mayıs 2020; 12:7:54 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gal1leo -- 17 Mayıs 2020; 12:29:24 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 17 Mayıs 2020; 18:49:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |