sp farm nasıl yapılıyo bilen var mı lütfen yardım edin
yuh lan yuh adamların işi yok acıo acıo ust konu filan bakmadan dierk aglaya aglaya sp ffamr ne nasıl yapılrrrr ya biraz bak orda buraya bakmadan konu acmayın dien bi yer var oraya tıkla bi bak istersen
sp farm: sp inin en yüksek lvl li yeri kendi lvlinden ne kadar yüksek olursa gelen sp okadar fazla olur ama yapmanı önermem çünkü gelen sp artıyo ama gelen exp azalıyo
Benim konum ama üst konularda var.Zati yazılmışta ama tutanmadım kendimi yazayım.Kendi levelin ile master levelin arasındaki fark sonuncu sabna çok sp gelmesi olayı.) farktan sonra yapmanıjn anlamı yok.En yüksek değere 9 da ulaşıyor 10 olsada değişmiyor.İstediğin skili açmak için yapılması gereken bir işlem. Vs.vs.Bakınız üst konu bölümü...
mas tery lvl neee
şimdi ben lightgin e az verip diğer weapon a çok mu vercem
Kısacası skillin lvl ı ve senin lvlın arasında 9 lvl fark olması gerekir böylelikle daha fazla skill point alırsın
ok anladım yani ligtn vaya cold vaya fire lvli ve sei lav arasında 9lvl fark olamsı mı gerkli
quote:
Orjinalden alıntı: esadgss
ya uf ya sp farm da (light fire cold) mu daha fazla olcak ben sopacıyım (heuksal) mı daha faz la olak yani force mu weapon mu daha yüksek olcak
Way demek sende "sopacı"sın süper bi ortam burası yahu seviorum dh yi.Bende sopacı olucam hatta budaklı meşe oduncu olup azına azına vurcam mobların.
Güzel kardeşim 53bin kez yazıldı açıklandı bi okuyuver üst konuları.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme