Şimdi Ara

###SP FARM HAKKINDA HERŞEY!!!### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
144.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Charı daha yeni açtım ama sp farm için öneriniz en az kaçıncı lvl?
  • ya ben bişey sorcam ben şimdi lvlim 31 ama 31 lik skill açılmıo.neden?
  • en çok avantajı glaive sağlıo? sword mı?
    en çok ii int mi str mi?
  • ben bi giriim he 2 gün oldu girmeyeli 31 de kaldık
  • sp farm olayını anlamadım pek lütfen biri bana kısaca açıklaya bilirmi ?
  • yeni serverda başladım lvl 30 ve ya 35'e kadar sp farm yapmayı düşünüyorum 9 farkla sanırım 20k ile 25k arası bişi olur SP
  • Herşey iyi hoş güzelde. NEREDE BU SP FARM KİMSE SÖYLEMEMİŞ.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8445129/mpage_1/key_Farm%252CG%25FCnl%25FC%25F0%25FC//tm.htm#8448635

farklı bir anlatım, belki bunun yararı olabilir bazı arkadaşlara...
  • sağ ol ben de bunun ne olduğnu anlayamıyordum çok aradım ama
  • bence silkte lvl düşme olmasaymış 2 kere üstüte ölen ve exi yüzde sıfır olan düşmeli
  • şu sp farm nerde söyleyin lütfen yok şeymiş meymiş demeyin çünkü skil problemi çok çekiyorum!!!!!!!!!!

###SP FARM HAKKINDA HERŞEY!!!###

• bu son sanırım
  • hadi son 4 tane
  • çavuş olmak çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerrefik

çavuş olmak çok güzel

• bide bunun sp sine bide silahına bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: bycado

quote:

Orjinalden alıntı: Jeremiah ColdFire

Normalde 22k22.5 k arası olması gerekiyordu, işlerden dolayı fazla giremiyorum, bence her şeyden ziyade sabır olması lazım....

o nebiçim sabır oyle O.o

bn harcamadan duramıom :D
    sıkılıom ama artık yapmam lzm yaw olmuo böle 51 okçu olduk ice skillim daha 27de duruo :D
    okçuluk sondada olmuo böle

• Valla arkadaşlar sp farmı oyuna ayıracak çok boş vaktiniz varsa ve çarınızda yeterince gold varsa yapın derim. ben 16 lvl den itibaren aksesuarlar hariç full sos giyinmeye başladım. kendi yaptığm sp farmı anlatayım belk bi faydası olur arkadaşlara.

5 lvl de kullanacağın 2 tane skil açılır. bende pure intim swordun 1. ve fire ın 1. büyüsünü açtım. bundan sonra 14 lvl e kadar hiç bir şekilde ne heaksul lvl inide nede force lvl ini arttırtım. burda bazı arkadaşlar "heaksul artsada force skili artmazsa sp farm yapılır" yada "force skili artsada heaksul skili artmazsa sp farm yapılır" derler ancak bu yanlıştır. oyun en yüksek olan herhangi bir lvl e göre hesaplama yapar.
    14 lvl e geldiğinde tam emin değilim ama 3-4k kadar sp birikmiş olur. 14 lvl de skillerini 2 lvl birden lvl up edince ve elinede iyi bir sos item alırsan hiç bir görev yapmadan 16 lvl kadar kasarsan ve yine 16 lvlde hiç bir görev yapmadan hayvan gibi bandit kesersen sp farmı tam anlamıyla yapmış olursun. daha sonra artık lvl atlamak için 7-8 farkla devam etmekte fayda var. ben 28 lvl de 8 farkdan 3 e düşürdüm hızlı lvl atladım ama sp gelmeyee başladı. ben şu an 36 lvl im 31 lvl e kadar sword / ice / light / fire da açılmayan skill lim yok.

ancak şu an sp melemeye başladım şimdiki aklım olsaydı emin olun 6 farkdan aşşa düşürmezdim. şu an 1 lvl atlatmam için yaklaşık 4k sp lazım ve lvl imdaha 36 siz düşünün artık.

sp farm yapın derim arkadaşlar biraz zor olur ama sonu güzel olur.

• oha diıormm beeee baya birikmişşş

çok oynamıssın

• quote:

Orjinalden alıntı: baba34

bide bunun sp sine bide silahına bakın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.