Şimdi Ara

Sp farm hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar caspian serverında oynuyorum şuan 35 lvlim buildim rogue / Cleric 3k sp var sadece, sp farmı kaç levelde ve nerede yapmamı önerirsiniz?

• bana kalırsa biraz gaplı giderek 105 lvl olmaya calış daha sonra +105 Cavede farmını yaparsın öteki türlü zorlanırsın diye düsünüyorum :)
  • 3 gapda gitmeye çalş. 105de sp kas
  • Ya 105'te sp kas diyosunuz da orası hiç mi dolu olmuyo? Bildiğim kadarıyla oraya bir de jobsuit'leri takarak giriliyor? Hiç mi zorluğu yok bunun? Bence 105'te sp kasmak o kadar da kolay değil...
  • Kaç gapla gidersem 60 levele kadar falan sorun yaşamam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Ya 105'te sp kas diyosunuz da orası hiç mi dolu olmuyo? Bildiğim kadarıyla oraya bir de jobsuit'leri takarak giriliyor? Hiç mi zorluğu yok bunun? Bence 105'te sp kasmak o kadar da kolay değil...

O değilde, millet 105 105 demiş ne kadar kolaymış ya 105 lv karakter kasmak
  • Sana gereken minumun spyi hesapla.Bir miktar onglarda takılabilirsin.Ama 100 level olduğunda Mısır ve Alex görevleri başlayacak.Onlardan gelecek SP çok iyidir.101 oldunmu zaten her tür itemi kulanıyor olacaksın.105 olmaya gayret edip caveye gireceksin.1-2 m sp yap demek isterim ama 110 geldi 120 gelecek deniyor.Ve her geçen gün geride kalanların kasması parti bulması level up olmalarıda o kadar zorlaşacak.Göreceksin bunu görmesende yaşayacaksın.Dün hesaplamıştık;25-100 arası yol boyu sana gelecek SP sıfır gapta 352 .000 SP 1 GAp gidersen 431.000 sp geliyordu.
    Tüm seçenekler önünde ortaya karışık bir şeyler yaparsın artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.