Şimdi Ara

Sp Farm Ve Yapılandırma Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çinde Bow açtım.Sp farm Yapacağım.oku(ismini hatırlayamadım :D) ve Cold'u 7 lvl yaptım.16 lvl de sp farma başladığımda Aradaki fark 9 olacağı için en iyi verimi alacağım.Fakat benim sorunum Şurda.Ben daha Sonradan skilleri sıfırlamayı düşünmüyorum yani bow olarak devam etmeyi düşünüyorum.İnternette bulduğum bütün full str çin bow yapılandırmaları Yan olarak cold'u öneriyor.İlk olarak cold açmam sorun yaratırmı?Birde Ben yapılandırmaları okuyorum fakat genel olarak pek anladığım söylenemez.Mesala fire 90 cold 70 falan gibi şeyler söyleniyor.Bunlar belli levellere göremi?Birde Mesala gerekli Sp'miz olduğunda 1 lvlde bile bütün skilleri açabilirmiyiz?Şimdiden teşekkürker!

• Sanırım eski sp farm konularını okumuşsun. Bandit kalesinde farm yapmayı planlıyorsun. Artık kimse bu şekilde farm yapmıyor. Ong farm konusunu araştırırsan senin için daha iyi olur. Oyunda mastery level 110. Yani 110 levele kadar coldu, fireyi arttırabilirsin. 90 rehberleri de eskide kaldı. 110 rehberlerini araştırabilirsin. Milyarlarca spniz bile olsa gerekli levele gelmeden o skilli açamazsınız.

Bu arada yapılandırma olayına hiç girmedim. Çünkü yeni rehberlerle fikriniz değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finsternis -- 24 Ağustos 2010; 23:09:27 >
  • Cidden Yarın giricektim Bandit kalesine:D Bir yeni farm rehberi linki koyabilirmisin
  • Forumda var mı tam bilmiyorum. Var olduğuna emin olduğum yerle ilgili özel mesaj attım. Farklı bir sitenin linki olduğu için özel mesaj attım. Reklam olmasın
  • Tmm Çok teşekkür ederim.Birde sıkmassa bir kaç sorum daha var :D
    Öncelikle Merhabalar.Oyuna uzun süreden sonra tekrar başladım fakat birkaç sorunum var:
    1-Karakter Yapılandırmada dendiki mesala 110 fire 110 cold ... Gidiyor böyle Tmm anladım 110 Lvl e geldiğimizde böyle olacağız fakat ondan önce mesala 30 lvlde nasıl olacak yapılandırma.Yani Sonunda 110 olacakları fulleyebildiğimiz kadar fulleyecekmiyiz.110 olmayacaklar ne olacak?
    2-Birde Skill açarken atıyorum fire 110 Oldu eğer yeterince sp varsa fire'deki skilleri fulleyebilimiyiz.Bir sınır var mıdır?
    Şimdiden teşekkürler :D
  • eger başlamama şansın varsa öyle yap benden tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakang9

Tmm Çok teşekkür ederim.Birde sıkmassa bir kaç sorum daha var :D
    Öncelikle Merhabalar.Oyuna uzun süreden sonra tekrar başladım fakat birkaç sorunum var:
    1-Karakter Yapılandırmada dendiki mesala 110 fire 110 cold ... Gidiyor böyle Tmm anladım 110 Lvl e geldiğimizde böyle olacağız fakat ondan önce mesala 30 lvlde nasıl olacak yapılandırma.Yani Sonunda 110 olacakları fulleyebildiğimiz kadar fulleyecekmiyiz.110 olmayacaklar ne olacak?
    2-Birde Skill açarken atıyorum fire 110 Oldu eğer yeterince sp varsa fire'deki skilleri fulleyebilimiyiz.Bir sınır var mıdır?
    Şimdiden teşekkürler :D

1- Eğer cold ve fireye karar verdiyseniz 30 levelde 30 fire 30 cold olacak. Zaten her skilli açmıyorsunuz. Tabi farmı tamamlamış olmanız lazım bu arada. Farm yapmadan ilerleyecekseniz gaplı gitmeniz lazım. Mesela 30 levelsiniz ama cold fire pache 27de. Bu 3 gap anlamına geliyor. Daha yavaş ilerliyorsunuz ama daha çok sp geliyor. Bu ileride çok büyük sıkıntılar yaratabilir. O yüzden ong farm rahatlatır. Son olarak 110 olmayanlara dokunmuyoruz. Bow kasıyorsak bicheon ve heuksala kesinlikle dokunmuyoruz.
    2- Eğer yeteri kadar sp varsa 110 firede istediğiniz her skilli açıp fulleyebilirsiniz. Tabi bu en çok spsi olan en güçlü olur anlamına gelmiyor. Her skill belli bir limite kadar artırılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani Diyelimki yapılandırma olarak 110 pach 110 fire 80 cold 30 light yapacam
    30 lvl kadar hepsini full olarak veriyorum.30 lvl de light'e vermeyi bırakıp gene full veriyorum.80 de colda vermeyi bırakıp sonra 110 a kadar hepsine veriyor muyum?Doğrumu anlamışım birde şu yapılandırma nasıldır?
    110 pach 110 fire 80 cold 30 light
  • doğru anlamıssın da 80 cold 30 light yaparsan colddan kısıp light açtığına değmez..cold da 110 yap cok farkediyor çünkü...
  • hmm hiç light açmıyım Yani tmm hepinize çok teşekkür ederim.sayenizde eksiklerimi çok büyük ölçüde tamamladım.

• ne demek.. forumdaki herkes bildiği varsa paylasıyor yorumluyor yeter ki her soru için habire gereksiz konu açılmasın..sorularına burdan devam edersin aklın takıldıkça...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.