Şimdi Ara

Sp Ticket&Pre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela Prenin verdiği 5 saat sp arttırıcısı var
    O süre bittikten sonra ben sp ticket basabiliyormuyum?

• Yok basamassın 1 ay boyunca onun süresi var yani ikisi aynı anda basılmaz malesef
  • Basabilirsin insanları yanlış bilgilendirmeyelim.Premium ve exp. ticket'ın her çeşiti ile sp ticketı aynı anda basabilirsin.Ya da günün istediğin herhangi bir saatinde basabilirsin.Yani illa aynı saatte basmak zorundada değilsin premiumun 5 saatlik süresinin bitmesini de beklemek zorunda değilsin.
  • Aslında bu kimsenin anlaşamadığı konu bende aslını bilmiyorum bununla ilgili bir sürü konu açıldı ama kullanılır diyen arkadaşlar ss koyarsa herkes inanmış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorthyLife -- 18 Nisan 2010; 12:31:36 >
  • Keşke mesajını editlemediğin halin kalsaydı.Bence sen ilk önce düzgün oku sonrada beni yargıla oyuna yeni başlamışım felan.
    Dip Not:2005 ten beri oyunu oynuyorum.Bilmediklerin varsa sorabilirsin.
  • Peki çok biliyorsan buna kanıt olarak ss alabilirmiyiz acaba yüce insan ?
  • Açabilirsin.
  • Ya tamam gerçekten belki açılıyordur ama bu kaç yıldır konuşulan bir konu bir ss görsek delil olarak herkes ona inansa olmazmı ? ben ss görmeden inanmıyorum şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorthyLife

Ya tamam gerçekten belki açılıyordur ama bu kaç yıldır konuşulan bir konu bir ss görsek delil olarak herkes ona inansa olmazmı ? ben ss görmeden inanmıyorum şahsen

tamam genç sakin ol
  • quote:

Ya tamam gerçekten belki açılıyordur ama bu kaç yıldır konuşulan bir konu bir ss görsek delil olarak herkes ona inansa olmazmı ? ben ss görmeden inanmıyorum şahsen

Senin yıllardır konuşulan dediğin konu bu değil sp ticket ve pre aynı anda basılıyor. fakat pre + 4 haftalık premıum a benzeyen 95 sılk e alınan basılmıyor pre ıle bırlıkte :) tartısılan konu bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

quote:

tamam genç sakin ol

Ben sakinim merak etme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

quote:

tamam genç sakin ol

Ben sakinim merak etme

Acı yok rocky. Yanılabilirsin insanlık hali

• Ben 3 defa pre plus ile %100'liük sp ticket açmıştım aynı anda.Merak etme açabiliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Ben 3 defa pre plus ile %100'liük sp ticket açmıştım aynı anda.Merak etme açabiliyorsun...

Aynı anda basılıyormu diğe sormuyor sanırım. Prenin süresi bittikden sonra istediğim zaman sp ticketi basabilirmiyim diye soruyor. Basabilirsin.
  • Şimdi pm den link atıyorum sana oradan bakarsın.Bence bırak oyunu nitekim şu ana kadar boşa oynamışsın.Bir şeyi bilmeyip başkalarına da çamur atma.
  • http://www.imagebam.com/image/e089ac76956283

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 18 Nisan 2010; 14:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus0403

Şimdi pm den link atıyorum sana oradan bakarsın.Bence bırak oyunu nitekim şu ana kadar boşa oynamışsın.Bir şeyi bilmeyip başkalarına da çamur atma.

Heh tamam ben istedeğimde zaten ss idi gördüm işte ama bu konun aynısından bu forumda bile onlarca bulabilirsin yorumlarıda oku herkes birşeyler diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:L T C:.

Senin yıllardır konuşulan dediğin konu bu değil sp ticket ve pre aynı anda basılıyor. fakat pre + 4 haftalık premıum a benzeyen 95 sılk e alınan basılmıyor pre ıle bırlıkte :) tartısılan konu bu :)

Yanlışınız var! Premium ile birlikte aylık SP Ticket'ler de aktive edilebiliyor. Şahsen kendim kullandım

EDIT: gülücük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 18 Nisan 2010; 15:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Orijinalden alıntı: .:L T C:.

Yanlışınız var! Premium ile birlikte aylık SP Ticket'ler de aktive edilebiliyor. Şahsen kendim kullandım

EDIT: gülücük

nasıl okudun benım yazımı anlamıs degılım bende basılır dıyorum ve basıyorumda. ben sadece konuyu arkadas karıstırıyor pre ıle bıllıkte exp tıcket ( sp tıkcet degıl ) 95 sılke alınan basılmıyor dıyorum

• @WorthyLife
    Sonuçta burada denemiş insanlar var sen sadece duyduğunla hareket ediyorsun.Ya da exp ticket ile sp ticketı karıştırıyorsun.Bundan sonra bence daha iyi araştır.Sonra başkalarının oyunu ne kadar bildiğini ne kadar oynadığını yargıla!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.