Şimdi Ara

Sp2>antivirüsYOKgüvenlik duvarınAÇIKgüncelleştirmelerKAPALImesajlarını istemiyorm yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sp2 kurduktan sonra zırt pırt sağ altta çıkan

güncelleştirmeler kapalı (hayatın tehlikede)

açık güvenlik duvarı yok (sana şimdi bir girecekler görecen )

antivirüs bulunamadı bir çözüm getirin (ben antivirüssüz yaşayamam yaşatmam habire laf sokarım)

gibi sürekli rahatsızlık veren uyarı mesajlarını almak istemiyorum windowsa bendeki açıklar batmasın istiyorum çözüm getiren arkadaşa şimdiden peşin peşin kucaklar dolusu teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetali -- 7 Şubat 2006 7:23:51 >

• up
  • güvenlik merkezinin uyarı yöntemini değiştir seçeneği vardır . güvenlik merkezi penceresinin sol alt tarafındaki linkte(yanlış hatırlamıyosam yerini) oradaki tikleri kaldırdınmıydı daha başını ağrıtmaz
  • denetim masası - güvenlik merkezi-güvenlik merkezi uyarı yöntemini değiştirin ordan değiştire bilirsin
    ama uyarı bilgisayarın tehlike altındaysa bu ayarlara ulaşamassın tavsiyem panda viris programı bütün sorunların hallolur ben garanti edyorum
  • teşekkürler

sağolun
  • Mehmetali sakın panda yükleme kardeş benden söylemesi yerinden kaldıramazsın bilgisayarını. McAfee nacizene tavsiye
  • baslat-çalıstıra *services.msc* yazarak servislere gir.
    1-windows update servisi (Otomatik Güncelleştirmeler)
    2-güvenlik duvarı (Windows Güvenlik Duvarı/Internet Bağlantı Paylaşımı)
    3-güvenlik merkezi (Güvenlik Merkezi) bu servis aynı zamanda diger iki
    servisin calısıp calısmadıgını kontrol eder.
    BU SERVISLERIN OZELLIKLERINDEN BASLANGIC TURUNU DEVRE DISI BIRAKARAK BU MESAJLARDAN KURTULABILIRSIN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trojan Virüs (lütfen yardım)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.