Marsa giderken aydaki menşur bayrağı da çekeydiler ya... acaba marsa gidiş geliş ücreti ne kadara çıkacak hani km başına köprü ücretinden aza çıkarsa o zaman görün siz olayı. :] Şakası bir yana umarım insanlığa faydalı olur.
Falon heavy falan hikaye kuru show. Bu tarz roketler kalkarken hızlı giderler ama sonra kesilirler, insanlı uzay yolculuğu yapamazlar.
Uzayda rahat dolaşabilmek için daire biçimli tsleport olan Ufo teknolojisi lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Gıpta ile izledim doğrusu. Keşke diyorum, ah keşke benim memleketimde de böyle şeyler yapabilen birileri olsa... Keşke "Sol elle yemek günah." gibi cümleleri duymak yerine, böyle başarılara imza atabilsek... Ah keşke... Keşkeler bitmiyor, bitemiyor maalesef.
Apayrı bir medeniyet, helal olsun.
Bu arada sol elle yemek günah değil mekruhtur. Yani çirkin görülen bir davranıştır. Kendi kültürünü eleştirmekle veya küçümsemekle harcayacağınız vakti bir şeyler başarmak için kullansaydınız, el alemi gıpta ile izlemek zorunda kalmazdınız..
Kahpe Bizans filmindeki sahneye benzedi sanki, nehir üzerinde sepetin içinde git babam git, en sonunda bebek yetişkin adam oluyordu :D
Alkol tuketmekle medeni olmayi esdeger gorenler henuz uzaya bos sise bile gonderememisken bu gibi haberler elbette gipta ile izlenir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme