Şimdi Ara

SpaceX, yörüngedeki Roadster'ın içinden canlı yayın yapıyor! Buradan izleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/sen4esthetic/status/960981664934526978
    komplo mu gerçek mi;? uzay aracındaki araba bir an stüdyoda gibi görünüyor, bilerek yapılmış reklam çalışması olabilir, zira komplolar başarılardan daha çok konuşulur :D

• İki boosterın birbirine yakın şekilde ve aynı anda inmesi efsaneydi.

Bu arada üçüncü boosterı görenler Elon Musk'ı arasın. En son Atlantik Okyanusu'nda drone iniş gemisinin yakınlarında görülmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

https://twitter.com/sen4esthetic/status/960981664934526978
    komplo mu gerçek mi;? uzay aracındaki araba bir an stüdyoda gibi görünüyor, bilerek yapılmış reklam çalışması olabilir, zira komplolar başarılardan daha çok konuşulur :D

orada kargo kapakları ayrılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

https://twitter.com/sen4esthetic/status/960981664934526978

SpaceX, yörüngedeki Roadster'ın içinden canlı yayın yapıyor! Buradan izleyin

• Falcon heavy patladı sıcak bilgi herkese yayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: herkezisyan

Yıllardır nasanın yada diğer ülkelerin yapamadığını adam kısa sürede yapmayı başardı

nasa farklı kulvarda kardeş spacex gibi şirketlere nasa veriyo teknolojilerini alın geliştirin diye
  • SpaceX, yörüngedeki Roadster'ın içinden canlı yayın yapıyor! Buradan izleyin

• Vay babam vay .

• boşa yaşıyoruz...

• Yorumlara bakıyorum ve bu ülkedeki zır cahil insanların iyi işler yapmak isteyen kişilere engel olduğunun yazıldığını görüyorum. Ama Amerika’da o kadar beter tarikatlar ve insanlar varki buradakileri mumla aratırlar. Burada önemli nokta herkesin işini en doğru şekilde yapılmasıdır.

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Ama sol elle yemek yemek, kizlarin 9 yasinda blug cagina girip evlenmesi, imamlarin erkek kiz ayirt etmeden taciz edebilmesi Mars'a gitmekten, CERN deneylerinden daha onemli. Bilim ogrenip ne yapacaksiniz, Kuran'da hersey yaziyor zaten. Darwin ateist, Big Bang hikaye. Tanklar bile iman gucuyle kutsanmis tisortlerle durdurulabiliyor, Mars'da neymis. Iki dua oku hemencecik Mars'a gidersin, rokete falan gerek yok.
  • Kıskançlıktan çatlayan çok bilmişler iftiraya başlamış şimdiden. Siz anca sol sağ el muhabbeti yapar survivor adasına gidersiniz.
  • trojannn kullanıcısına yanıt
    Ben diyecektim.

• Şu an 126.104 kullanıcı izliyor ve bu saate :D

• Biz daha iyisini yaparız.

Hem yerli hem milli

2023 te marstayız.

Kardeşlerimize konutlar inşaa edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Gıpta ile izledim doğrusu. Keşke diyorum, ah keşke benim memleketimde de böyle şeyler yapabilen birileri olsa... Keşke "Sol elle yemek günah." gibi cümleleri duymak yerine, böyle başarılara imza atabilsek... Ah keşke... Keşkeler bitmiyor, bitemiyor maalesef.

Apayrı bir medeniyet, helal olsun.

Sen uzaya çıktın da sol elle yemek günah diyen mi engelledi seni.

• Buyuk issizlik

• Ağzımda salyalarım akarak izledim bir nefeste adam harikalar yapmış , 2 roketin aynı sürede yan yana yere inmesi. Gemiye inen roketi tam göremedim videolar da.

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Keşke insanların başörtüleriyle uğraşılacağına böyle bilimsel çalışmalar yapılsaydı. Keşke başörtülü vatandaşları üniversitelere almamak gibi cahilliklerle uğraşılacağına , önleri açılıp daha bilinçli bir toplum oluşturulsa ve böyle bilimsel çalışmalara katkı verebilecek potansiyeller değerlendirilseydi. Keşke ah keşke...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.