Selamlar, bu realmda elyos tarafında yaş ortalaması yüksek ve aktif oyuncuların bulunduğu oluşumlar varmıdır? Türklere özel yada içinde Türk playerlarında bulunduğu international olması çok farketmez. Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.
Konu dışı olacak ama fistan , senin aionda fistan adlı bir sorcun var mıydı ?
'' T U R K S '' diye ya da ismi buna benzeyen bir legion vardı bir ara ama pek oyuncusu yok idi.Türklerin birlik halinde(legion halinde) olduğu server Perento diye düşünüyorum,hem elyos tarafı hem asmodian tarafı.
perento elyos tarfında 3 türk legion var en çok üyesi olan "Sultans" . asmodian tarafında ise daha fazla türk legion ve türk oyuncu mevcut
@omgwhoisthis retail aion sunucularında daha önce oynamadım.
Server seçiminde ise perentonun biraz daha asmodian ağırlıklı bir server olduğu gibi izlenim oluştu okuduğum yazılardan, elyos oynamak istiyorum ve bu yüzden spalatos u tercih etmiştim :)
Server seçene kadar oyundan soğuyacağım :p ne kadar unbalanced realmlara sahip bir oyun :)
Perento serverini tercih edersen aradığın niteliklere sahip lejyon bulabilirsiniz. Her ne kadar NcSoft tarafından Spatalos , Türk oyuncuların ağırlıkla oynadığı server olarak belirtilmişse de Perento serverinde çok sayıda Türk ve Türkçe yazılmış oyuncu isimlerini görebileceksin..
Yine de şu bir gerçektir ki , Perento serverinde elyolar nitelik bakımından asmolardan bir hayli kötü durumdadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme