Vodafone'a geçiş yaptığımdan beri saçma sapan yerlerden mesajlar gelmeye başladı, hele dün masaj salonundan mesaj geldi ki artık bardağı taşıran son damlaydı. Gittim geçiş yaptığım İstanbul Metrocity Vodafone bayisine durumu anlattım bizden kaynaklı değildir dedi, neyse uzatmadım.
Bunlardan kurtulma yolu yok mudur?
Truecaller uygulaması var onu yükle spam tanılama var uygulamada spam tanılamayı aç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
7000'e IPTAL SERVIS 5203'e IPTAL 4004'e VAZGEC 4000'e IPTAL 7070'e IPTAL SERVIS 1000'e IPTAL
Yukarıdaki numaralara yanlarında yazdığım metinleri büyük harf ve Türkçe karakter olmadan gönderin.
Özellikle 5203'e atılan mesaj çok etkili oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: TerraMino
7000'e IPTAL SERVIS 5203'e IPTAL 4004'e VAZGEC 4000'e IPTAL 7070'e IPTAL SERVIS 1000'e IPTAL
Yukarıdaki numaralara yanlarında yazdığım metinleri büyük harf ve Türkçe karakter olmadan gönderin.
Özellikle 5203'e atılan mesaj çok etkili oluyor.
Selamlar
Dikkatimi çekti gelen spamlerde genelde iptal için şu linke tıklayın ya da şuraya mesaj atın ibaresi oluyor, her gelene yapıyorum. Son 2-3 gündür heralde 1 tane geldi onu da yaptım. Şimdilik bir problem yok, ilk zamanlar hergün 1-2 tane geliyordu cins cins yerlerden.