Şimdi Ara

sparkle 7900 gs 256mb ddrIII need for speed test sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayağı araştırma sonucu bulduklarımı paylaşıyorum. sparkle 7900 gs ddrIII 256 ram aldım. need for speed most wanted da 1280 1024 full detay açık sonuç fevkaladenin fevkinde. fiyat performans olarak hiç düşünmeyin lın derim. vatanbilgisayardan 120 $+kdv mertebesinde alabilirsiniz. 512 ddrII ramli ekran kartlarına kanmayın. yurt dışı testlerinde kendisinden 2 misli pahalı kartlar ile yarışıyor. fps değerleri çok yakın çıkıyor. mühim olan fiyatı bence oldukça makul. core duo 2180 2mhz işlemci + 1 mb ram + 20.1 benq lcd ekran ile kombine ettim. tavsiye ederim.

• evet güzel inceleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak733

evet güzel inceleme

• quote:

evet güzel inceleme

dur hemşo sakin ol sinirlenme

sonuçları yarın koyacak arkadaş sanırım
  • işlemciye yüklenen oyun sonuç gayet dogal.
  • karttın ıcınden cıkan we karta taktıgımız guc kablosunun kasaya baglancak kısmında ıkı cıkıs war bız bu ıkı cıkısıda baglamalımıyız yoksa bırı yeterlı mı yanı bır dıer cıkıs yedek cıkıs mı
  • evet bende bu kartı aldım çok perforfanslı bir ürün gerçekten ddr3 ram ve 256 bit çok büyük avantaj test drive unlimited 1280*1024 high 2xaa açıkken 30 fps alıyorum çok akıcı bir şekilde
    quote:

karttın ıcınden cıkan we karta taktıgımız guc kablosunun kasaya baglancak kısmında ıkı cıkıs war bız bu ıkı cıkısıda baglamalımıyız yoksa bırı yeterlı mı yanı bır dıer cıkıs yedek cıkıs mı
    yok ben tekini bağladım o molekslerden senin kasanda hangisi boş kaldıysa ona takmak için kolaylık olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 19 Ekim 2007; 2:19:28 >
  • kımısıde ıkısıne de takman gerekıo dıo napcam anlmadım
  • quote:

evet güzel inceleme

hani nerede
  • Bu kadar ayrıntıya gerek yokyu ya. Bosuna parçaladınız kendinizi bizim için.
  • amerika 17805487590859. kez keşfedildi bu incelemeyle.
  • donanım satıcıları kartın isminde gt olmayınca işe yaramaz edası takınıyorlar. kimse gs uzantısını ve veya ddrIII ün tanımını bile bilmiyor maalesef. elbette ekran kartına 150 $ dolardan fazla bütçe ayıranların işi kolay. ama çoğu satıcı 8000 li serilerin 7000 li serilerden iyi olduğunu sanıyor. ne kadar üzücü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: packard

bayağı araştırma sonucu bulduklarımı paylaşıyorum. sparkle 7900 gs ddrIII 256 ram aldım. need for speed most wanted da 1280 1024 full detay açık sonuç fevkaladenin fevkinde. fiyat performans olarak hiç düşünmeyin lın derim. vatanbilgisayardan 120 $+kdv mertebesinde alabilirsiniz. 512 ddrII ramli ekran kartlarına kanmayın. yurt dışı testlerinde kendisinden 2 misli pahalı kartlar ile yarışıyor. fps değerleri çok yakın çıkıyor. mühim olan fiyatı bence oldukça makul. core duo 2180 2mhz işlemci + 1 mb ram + 20.1 benq lcd ekran ile kombine ettim. tavsiye ederim.

ne gerek vardı kardeş bu kadar incelemeye .

öğrenmiş oldum bu kart most wantedde fps olarak fevkaladenin fevkindeyi almış.

• çok sağlam bi test olmuş kapsamlı ve aydınlatıcı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.