Bildirim
Sparkle 8800GT takılma problemi
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla işlemcine ve belleklerine baktım bir sorun yok.Bana sorarsan canavar gibi olması lazım ama.Bir sebep göremedim ben, üstadlar nedendir acep???
Ama şöyle bir durum var.Crysis de ilerledikçe bütün oyunlarda olduğu gibi ekran kartının belleğini doldurur....Bu olayı gidermek için oyundan çıkıp girmek gerekir...Ekran kartı belleği crysis gibi bir oyunda önemli olduğundan (Özellikle yüksek çözünürlükte) , ve dediğim sebepten ani bir takılma veya fps kaybı yaşanır.Belki bu olabilir birde windows temiz değilse ondan arada takılmalar yaşanabilir...Başıma geliyor ordan biliyorum
Edit:Yanlış yazmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkidd -- 2 Ocak 2008; 19:59:37 > -
hangi ayarda oynadığına bakar biraz da onu da yazsaydın daha kolay olurdu fikir yürütmek... -
aynı karttan bendede var işlemci e6750 ram 2gb 667mhz kingston oynarken çalışan bir proğram olursa yapıyor mesela everest açıksa veya antivirüs uptade yaparsa v.s. bide ayarlar nasıl herşeyi açarsan zaten yapıyor -
@ilkerinanç
full çözünürlükte oynuyorum..tüm detaylar en yüksekte..
cevaplar için teşekkürler..windowsta baya bişey açıkken oyunu açıyorum birde herşey kapalıyken deneyecem.. -
quote:
Orjinalden alıntı: hitmanority
@ilkerinanç
cevaplar için teşekkürler..windowsta baya bişey açıkken oyunu açıyorum birde herşey kapalıyken deneyecem..
tamam detaylar en yüksek ama ...
full çözünürlük derken ?
ayrıca AA - AF ? -
virus programın tarama falan yaparsa ondansa yapar bi ihtimal oynarken kapatman yararına olcaktır,,, aa af açmıssan takılmalar normaldir belirtmemissin zaten..
1650x1050 high da aa af açmadan dene bide,, takılma oluo mu? -
hdd te falan sorun yok dimi?bi test yap hdd yi belki sorun ondan olabilir -
AA-AF nedir bilgim yok inanın..
hdd de nası bi sorun olabilir? ve nasıl test ederim? -
Bu takılmalar birazda oyunun kendisinden kaynaklanıyor. 8800 Ultra da bile aynı şey oluyor. Sanırım bir patch ile bunları düzeltecekler. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kumandan
quote:
Orjinalden alıntı: hitmanority
@ilkerinanç
cevaplar için teşekkürler..windowsta baya bişey açıkken oyunu açıyorum birde herşey kapalıyken deneyecem..
tamam detaylar en yüksek ama ...
full çözünürlük derken ?
ayrıca AA - AF ?
+1
Full derken lütfen ayrıntıları belirtelim.
22'' wide lcd olduğuna ve herşey full dediğinize göre 1680x1050? + Dx10 için Vista?
Very high ve dahi 8xAA, ve min. 8xAF de var sanırım.
Bu şekilde oynamaya çalışıyorsanız alacağınız ortalama fps 4-5 civarıdır.
Ultra' da olsa çok fark etmez.(kumandan da bu yüzden sormuş sanırım)
-
quote:
Orjinalden alıntı: leco
Bu takılmalar birazda oyunun kendisinden kaynaklanıyor. 8800 Ultra da bile aynı şey oluyor. Sanırım bir patch ile bunları düzeltecekler.
,banada öyle geldi -
Athlon64 X2 4000+ @2625MHz
2GB Corsair XMS2 DDR2-800
MSI 8800GT OC
Windows XP Pro
1280x1024 çözünürlükte 8xAA ile (AF kapalı) aynı tarz takılmalar bende de oluyor ara sıra. Bence problem oyunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 3 Ocak 2008; 21:43:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X