Şimdi Ara

Sparkle 8800gts güç kablosu hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben sparkle 8800gts aldım. Benim sorum kutudan çıkan güç kablosu aparatı hakkında. Enerji almak için iki tane bağlantı yeri var,yani tek tarafını karta bağladık ama diğer tarafında hangisini güç kaynağı kablosuna bağlamam gerekli. Yoksa ikisinide mi bağlamalıyım. Yada farklı voltajlar içinmi kullanılıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Güç kaynağım : FSP EPSILON 700W POWERSUPPLY
    Teşekkürler.

Sparkle 8800gts güç kablosu hakkında?

• kırmızıyla işaretlediklerinde birini psudan gelen kabloya bağlayacaksın,siyah uç karta takılacak zaten
  • FSP Epsilon 700w'de zaten özel pci-e güç kablosu vardır, doğrudan ekran kartına giden (başka hiçbir yerle bağlantısı olmaz).

Siz onu takacaksınız.

Resimdeki kablo özel pci-e güç kablosu bulunmayan güç kaynakları için. İki ucunu da bağlamanız gerekirdi.
  • Psu dan gelen 6 pinlik çıkışı bağlarsan yetecektir, o içinden çıkan kablo 2 tane molex in birleşmesiyle 6 pin elde edebilmek için.Senin için bir anlam ifade etmiyor yani o kablo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

FSP Epsilon 700w'de zaten özel pci-e güç kablosu vardır, doğrudan ekran kartına giden (başka hiçbir yerle bağlantısı olmaz).

Siz onu takacaksınız.

Resimdeki kablo özel pci-e güç kablosu bulunmayan güç kaynakları için. İki ucunu da bağlamanız gerekirdi.

bendede var dogrudan giden ama oturmuyor cok zor takiliyor

bende boyle kutudan cikanlari bagladim :D
  • Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun.
  • PSU da yoksa 6 lı bu kablonun biri değil 2 sine de molex girişi takılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800gt için kaç watt ?
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Watt Değeri
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.