Şimdi Ara

Sparkle 9600 gt fan sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Far Cry 2 yükledim bilgisayarıma ve pc 84 derece ekran kartı ısısı nedeniyle nvidia çalışmalarını durdurdu ve ben reset atmak zorunda kaldım bilgisayarıma. Siteden araştırdığım kadarıyla 73 dereceden sonra ekran kartı fanının hızlanması gerekliymiş fakat benim ekran kartımın fanı hiç hızlanmadı. Bunu nasıl halledebilirim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumy1356 -- 23 Ekim 2008; 12:34:40 >

• Kartınızın fanında sorun olabilir büyük ihtimalle. Fanınız tozlanmış olabilir yada kartınızda teknik bir problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 23 Ekim 2008; 12:52:45 >
  • yok tozlu değil yeni almıştım bozuldu yenisini verdiler zaten sonra vatan bilgisayarla değişim kuponuyla almıştım yenisini. acaba bunun biostan bir ayarı falan olabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumy1356

yok tozlu değil yeni almıştım bozuldu yenisini verdiler zaten sonra vatan bilgisayarla değişim kuponuyla almıştım yenisini. acaba bunun biostan bir ayarı falan olabilir mi ?

BIOS'dan bir ayarı yok ancak eğer kartınızı destekliyorsa Riva Tuner'dan fan hızını ayarlayabilirsiniz.
  • peki fanı sürekli %100 hızla çalıştırsak bir sorun olur mu ? riva turner gördü bu arada çok teşekkürler...
  • quote:

peki fanı sürekli %100 hızla çalıştırsak bir sorun olur mu ? riva turner gördü bu arada çok teşekkürler...

Sesten ve çok uzun vadede fan ömrünün kısalmasından başka bir zararı olmaz.

Birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSH

quote:

peki fanı sürekli %100 hızla çalıştırsak bir sorun olur mu ? riva turner gördü bu arada çok teşekkürler...

Sesten ve çok uzun vadede fan ömrünün kısalmasından başka bir zararı olmaz.

Birşey değil.

çok teşekkürler dostum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.