Şimdi Ara

sparkle calibre 9800gtx+ mı palit gts250(green edition) 1 gb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki kart arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisi daha performanslıdır. yorumlarınızı bekliyorum. iyi forumlar...

• Gts250 tavsiye ederim. 1680x1050 ve üstü çözünürlükte 9800gtx+'dan daha performanslıdır.
  • 1920x1080 çözünürlükte oynayacağım. peki gts 250 ile rahat oynayabilir miyim?
  • sparkle calibre 9800gtx+ "green model" gts 250 den daha iyidir.
    zaten neredeyse aynı kartlardır arada sadece nm farkı vardır buna bağlı olarak daha az güç çeker,az ısınır ve daha iyi oc olur.
  • teşekkürler yorumlar için.
  • ikisini de kullanmadım ama sıfır alacaksan sparkle alma. millet sparkle ın teknik servisinden çok şikayetçi. bir de green, eco ekli kartlar performansı düşürülmüş kartlardır onları alma.
  • İkisinin benzer performansı vardır.

Fakat GTS250 Green arada 1-2 Fps geriye düşebilir. Bunu çevre dostu olan bir kart olmasına bağlayabiliriz. 9800GTX+ Calibre ise tam çevre düşmanıdır
    (Şaka tabiki 2-3W ile çevre dostu mu olunur Bkz. Green edition.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALİT mi ZOTAC mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ucuz olan
  • Sparkle alma sakın, servisi beş para etmez, bir sorunun olursa uğraşır durursun.

GTS250 yerine de, yeni nesil HD5750 öneririm, kur'dan dolayı fiyatlar artmış, eğer Vatan'da hafta sonu kampanyası olursa uygun fiyata alabilirsin.

Ayrıca sistem bileşenleri nelerdir...

Ek olarak, 1920*1080 için HD5770 bile tırmalıyorken bu iki karttan çok bir şey bekleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 9 Temmuz 2010; 18:25:58 >
  • 1920 X 1080 çözünürlük için 2 kartta yetmeyebilir oyununa, ayarına göre. Bütçeniz nedir verebileceğiniz ve diğer bileşenleriniz nedir?
  • Sparkle Calibre 9800gtx+ kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Default hızlarda bellekler cozuyor, artifact veriyor. Downclock yapmak gerekiyor. Fanı nispeten sesli ve ısıyı dışarı vermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.