Şimdi Ara

Sparsebundle Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşımın apple routerın içini açtım ve içindeki segate marka harddiski sata üzerinden bilgisayara bağladım. windows HFSJ harddiskleri açmadığından MAC Drive adlı programı kullandım. fakat hardiskin içinde bulunan klasörün uzantısı sparsebundle ve bu klasörün içini açtığımda 36.000 civarı herbiri 8kb lık dosyalar olduğu görülüyor ve uzantıları yazmıyor. ve bu dosyalar 1a, 1b,1c... diye sıralanmış halde. bildiğim kadarıyla sparsebundle bir apple image dosyası.

bu klasörün içindeki dosyaları windowsta okumamı sağlayacak bir program yada yöntem varmıdır.

• arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yokmu?
  • Merhaba;

HFSExplorer yazılımını denemenizi önerebilirim..

Ayrıca Apple Özel bir image sistemidir ve kullanıcı adı ve şifre belirtilmeden erişimi zordur.. Bu durumda şifrenizi size Airport Utility aracılığıyla erişim için kullanabilirsiniz..

Örneğin:

Airport Utility aracı içinde AirPort->Time Capsule second line from the top yazan yeri tıklayın. Windows ortamında açılması istenecek.

\\my-TC.local\Data

username: <your OS X real name> (Apple Kullanıcı adı)
    password: <your TC password> (şifresi)

Ama image dosyasını okumak zordur... Fazla uğraşmayın. Bildiğim kadarı ile şifreyi zorlarsanız sistem tamamen kilitleniyor. Apple Support 'dan yardım gerekiyor o zamanda.
  • çok teşekkür ediyorum. benimde genel olarak tahminim bu yöndeydi. umudu kestim ve dün format attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsbulba

çok teşekkür ediyorum. benimde genel olarak tahminim bu yöndeydi. umudu kestim ve dün format attım.

Rica Ederim.. Geçmiş Olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 10 Nisan 2013; 9:57:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koineks Olayının Aslı Nedir?
    7 yıl önce açıldı
    Microfon.co nedir, güvenli mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.