Şimdi Ara

spdif işin içinden çıkamadım... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
1
Favori
22.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iskeletor

Şimdi arkadaşlar benim durumum şöyle. Benim bir gitar prosesörüm var tone lab diye, arkasında spdif optik cıkıs mevcut, iki ucu spdif olan potic bir kablo aldım, prosesorumden ananakartımın arkasında olan spdif optik cıkısa giridm, ama pc görmedi, ses falan alamadım gitardan, sizce ne yapmalıyım sorun nedir? anakartım gigabyte 785gmt ud2h

PC de bulunan optik çıkış adı üstünde çıkış. Dolayısı ile ses alabileceğinizi sanmıyorum...
  • uzun süredir imzamdaki acer laptopu sony dav-dz780 e bağlamaya çalışıyordum. kulaklık çıkışından stereo veriyor, ayarlardan spdif i seçincede denediğim onlarca kabloya rağmen bir türlü ses alamadım. bendeki laptopta optik çıkış yok sanırım çünkü spdif i açınca kulaklık çıkışında herhangi bir ışık görünmüyor.. ensonunda geçen hafta vatan bilgisayardan dayanamayıp creative x-fi surround 5.1 usb aldım. cihazı optik kabloyla anfinin optik girişine bağladım. cihaz anfinin yanında sabit duruyor, film seyredeceğim zaman laptopa usb den bağlıyorum ve 5+1 olarak ses alıyorum. daha önceki sesten sonra (kulaklık çıkışından stereo) şimdiki ses kalitesi muhteşem.. evet belki biraz pahalı bir çözüm oldu ama sinirden laptopu kırmaktan ucuz :)
    ayarıca oyunlarda artık daha bir zevki oldu :)
  • arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama yardıma ihtiyacım var.

babamın evine sunny at-14100 full hd uydu alıcısı aldım. önceden kullandıkları uydu alıcısının sesini tv den duyamadıkları için philipsin 5.1 ses sisteminden alıyorlardı ve bunda da aynı şeyi istiyorlar. sunny nin arkasında spdif diye bir çıkış var ve kapağını açtığım zaman içerisinden bir kırmızı ışık çıkıyor. bunun haricinde herhangi bir ses çıkışı mevcut değil.hdmi kablo ile tv ye görüntüyü ve sesi aktardıktan sonra tvden sesi ses sitemine aktarmak gibi bir olanağımız varmı? yada bu spdif çıkışını çevirecek bir jak mevcutmudur ve mevcut ise nereden bulabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim. bir kaç güne yanlarından ayrılacağım için acil bir durum.
  • hocalar kitap yazmış mübarek ben de konuyu hortlatmaya geldim 10 yıla yakın bir zaman sonra. laptop spdıf çıkışını 3.5mm dönüştürücülü adaptörle z5500e bağlamam işi çözüyor mu şimdi
  • Hey gidinin be konuyu acali neredeyse 10 yil olmus bastan bi okudum da cevabi alinca baska da birsey yazmamisim ayip olmus

Son soruya cevap verebiliyor muyuz simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.