Şimdi Ara

Spear>>> Fire? Lightning?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım silkroad a spear açtım garment giyiyorum full int level 12 daha fire a verdim baştan şimdi diorum lightning dahamı iyi olurdu şuan öenmli diil ama 20-30 lvlda fark yaratırmı fire'a vermiş olmam?

• fire gitmelisin...bende full int spear'ım..en yüksek damage i fire ile elde edersin..ayrıca garmentleri biran önce üstünden çıkar..çok dayak yersin canını acıtırlar
  • Lv 50 ye kadar armor ol 50 den sonra
    kendine Procektor set
    birdeeee Garment set yap
    Linghtning aç
    Fire aç (Düzgün bi sp farmla)
    64 De Sword + Shield ol
    7* oluncada Bicheon mastery ve skill up la uğraş
    Haaaaaaaaa birdeeee SAKIN yanlışlıkla str ye basmaaa
  • Öncelikle protector+armor karışımı giymelisin , fire en fazla damage verdiği için 1. tercihin her zaman için fire olsun
  • @LETH ;

Hiç bir şekilde Armor giymemeli...Çünkü eğer pvp de karşı taraf da INT se bi nuke attımı öbür tarafı boylarsın..Bnaa göre bir nuker kesinlikle ve kesinlikle Protector giymeli

Skillere gelecek olursak.FuII INT karakter açtığına göre adam gibi bir sp farm yapman gerektiğinin farkındasındır umarım

Öncelikle Cold a hiç yüklenme,bırak sıfırda kalsın şimdilik.Zaten topu topu 1 tane buff var coldda...

Öncelikli skillin FIRE olacak Amaaaa lvl 30 oldun mu Hem Light ı hemde Fire ı fullemelisin.Ama sakın Light ın el yakmasını açma.Çünkü sadece FIRE ın el yakmasını kullanacaksın

Zaten nuker olduktan sonra 2 TANE NUKEN OLMAK ZORUNDA.Bunlardan birisi FIRE öteki de Light olacak zaten

Bunu asla unutma ; Fire verdiği zarar bakımından en güçlüdür ama lvl 56 ya kadar attığın Light nukesi,Fire nukesinden daha etkili olacak Çünkü 56 da meteor düşürme gelince Fire ın farkını o zaman anlayacaksın

Şimdilik bu kadar....sormak istediğin varsa sor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.