Arkadaşlar arasında seçim yapamadım yardımcı olur musunuz?
Sana Tavsiye Bicheon/Cold/Fire :)
Bende böyle bi char arıyorum ama yok satılık bulim alıcam (:
Ben şu an hybrid bicheon light cold yapıyorum... Heuksaldım bicheona döndüm,light beğenmezsem fire olcak
bende bic/cold/light var. Yeni avatardan aldım spear la daha guzel duruyor:D ama shieldle hic iyi degil. bileklerden cıkan bir boynuz kalkanın ıcınden cıkıo cok sacma olmus avatarı duzenleyenlerın dusuncesizliği:((
Kısacık bir özetleme yapayım (:
Spear ile daha fazla vurursun ama defansın cok iyi olmaz,sword ise defansın iyi olur,kalkanın güzel olursa block vs. iyi defans yaparsın ama spear kadar da vurmazsın...
pvp de başarı istiyorsan S/S yap derim.Spear'ların defansı düşük he defansı düşük diye pvp yapmazmı dersen swordun yatır batır skilleri çok işe yarıyor bu konuda.
Tavsiye ettiğim build: Light-Cold-Bicheon Full int protector veya garment... Eline de güzel bi weapon taktınmı ister unique ister pvp takıl kimse karşında duramaz.
pvp de başarı istiyorsan S/S yap derim.Spear'ların defansı düşük he defansı düşük diye pvp yapmazmı dersen swordun yatır batır skilleri çok işe yarıyor bu konuda.
Tavsiye ettiğim build: Light-Cold-Bicheon Full int protector veya garment... Eline de güzel bi weapon taktınmı ister unique ister pvp takıl kimse karşında duramaz.
105 level Bicheon/Cold/Light nukerim var şu an sp farmda.
Elimde 101 level nova sword var setim şimdilik +5 gayet memnunum açıkçası.
Son derece güzel sonuçlar alıyorum.
Benim cevabım s/s.
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Spear tabiki de.
Sen yapma bari
Yazsana şuraya "neden"?
Bende SPEAR derim.Ama bu buildi kullandığım çok eski.Hybrid bir builddi ve defans açığı olmasına rağmen kolay ölmeyen sağlam bir yapıda idi. Defans deniyor sürekli bende ona takılıyorum.Coldun ve firenin walları varken pvp yapın çok zor olmasa gerek.Warriror bles açıp alana giriyorsa sende bunları kullan. Spearın damage çok yüksek bunu biliyoruz.Yatırma bir avantaj belki ama her seferde tutacak diye bir şey yok.Bu oyunda güçlü vurmak çok ama çok önemli.Ama ölmemek daha önemli.Spear tekte ölmediktem sonra kesemeyeceği adamda azdır.Block herzaman avantaj ama kaybettiğiniz ne bunun hesabını yapın.Sword yaparsam kazancım ne, yada spear yaparsam artılarım ne.İnsan eksilerinin ne olduğunu bilirse bu onun için bir eksi olmaktan çıkar ve artı olur.Spearın Hp arttırımı var unutmayın.Tüm skilleri incelemeden yapmayın bir şeyler.Aklıma geldi Spearda sonradan eklenen magic defanns bufuda var... Fanatik bir Spear savunucusu gibi yazdım:]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme