Şimdi Ara

speardan sworda dönmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merak ediyorum ben lvl 38 spearım artıyo ama merak ediyorum benimde bi arkadaşım var oda sword kulanıyo ben acaba sworda dönsemmi böyle bi şansım var çok bi büyü açmadım zamanlada sadece lvl 60 yaparım ama sonra pişman olmakta istemiyorum çünkü oyunun en yüksek vuran buildlerinden biri spear intler siz ne dersiniz pvp için sword mu ? spear mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurBlood -- 1 Şubat 2007; 18:01:46 >

• yok mu fikri olan ya bilen bilen adam konuşsun bi çare bulun ne yapayım sizce
  • pvp için tabiki sword shield yanında nukeler ve yere düşürüp sword batırma skilleri
  • en mantıklısı sword nuker en iisini yaparsın
  • kasarken spear pvpde shield yapıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

kasarken spear pvpde shield yapıcan

Katılıyorum.
  • Oyunda en yüksek damagei fire+spear verir. Doğal olarak kasarken spear kullanılıyor.

PVP'de yatırma,batırma,çift batırma ve block için elbette sword . Yalnız bicheon ağacı oldukça fazla sp ister. Güzeldir zevklidir skillerini kullanması intçi için PVP'de.(bilhassada nukeden atmaktan sıkılanlar için) Ama PVP ağırlıklı oynanmıyacaksa charla kesinlikle bicheona bulaşılmamalıdır yüksek sp gerektirdiğinden dolayı. Onun yerine cold pasifleri ve bufları alınmalıdır(fiziksel defans verenler). Heuksal pasif hp'de her halükarda alınmalıdır. Aslında bicheon full farmlı bir pure intçi iyi bir swordla (+5 yukarısı) 64 'den sonra oynaması oldukça zevkli bir chardır. Ama oldukça fazla emek ve sabır ister ya da kolaycıların kullandığı bot denilen şeyden ister :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_Akhanzi

quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

kasarken spear pvpde shield yapıcan

Katılıyorum.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.