Şimdi Ara

Special Kız Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar yardımlarınız lazım okulda bir kızdan hoşlanıyorum ama kız seviomu sevmiomu anlayamıyorum birgün seviyor diyorum birgün sevmiyor bunun nedeni birgün ilgisiz birgün ilgili olması 2 yıldır aynı sınıftayız sıralar tekli ama hep yan sıralarda oturuyoruz geçen sene sana birşey söylicem dedi ama söylmedi bende sormadım bir daha geçende beni sevmiyormsn dedi birşey demedm bi daha sordu bende seviyorum dedim ama kız 1 sonra kardeşim dedi ama derslerde kafasını sıraya koyuyo ve bana bakıyor anlayabiliriyorum yardım arkadaşlar yardım kafam çok karışık

• anlayanınız yokmu ?
  • Kızın da kafası karışık,
    Dengesiz,
    Uzak dur, bir süre çıkarsanız seni terk eder sen üzülürsün.
    [Nokta]
  • saol ama kız seviyo mu sevmiyomu anlasam karışık bi durum çıkamadım işin içinden orda kardeşim demesi beni etkiledi ama belkide ters köşe yapmak için söylediğinide düşünüyorum ama emin olamıyorum zor bir durum.
  • Ah aynı bu tarzda bir kız benim başıma geldi.Bu tarz kızlardan uzak dur.Bir daha öyle bir soru soruyorsa 'evet arkadaş olarak seviyorum' de.Bak bu psikolojileri çok yaygın.Amacı kullan at taktiği büyük ihtimal.Gönül eğlendireceksen eğlendir ama yaralı çıkma.

Kısaca beni seviyor musun diyen bir kızdan ciddi anlamda bi hayır gelmez.
  • Çok zorlamışsın direk sevişelim mi deseydin.
  • D: saol surpass D: ya ne biliyim beni seviyorumusun derken onun hikayesini anlatayım bana birşey sordu bende dalgalı bir tavirla cevap verdm sonra beni sevmiyormusun dedi bende ne alaka dedm sonra bi daha sordu bende seviyorum dedm sonrası malum ztn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkishpower$

Kızın da kafası karışık,
    Dengesiz,
    Uzak dur, bir süre çıkarsanız seni terk eder sen üzülürsün.
    [Nokta]

Çok güldüm bu yoruma yahu
  • Voilet snde yorum yap konu hakkında D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan12345

evet arkadaşlar yardımlarınız lazım okulda bir kızdan hoşlanıyorum ama kız seviomu sevmiomu anlayamıyorum birgün seviyor diyorum birgün sevmiyor bunun nedeni birgün ilgisiz birgün ilgili olması 2 yıldır aynı sınıftayız sıralar tekli ama hep yan sıralarda oturuyoruz geçen sene sana birşey söylicem dedi ama söylmedi bende sormadım bir daha geçende beni sevmiyormsn dedi birşey demedm bi daha sordu bende seviyorum dedim ama kız 1 sonra kardeşim dedi ama derslerde kafasını sıraya koyuyo ve bana bakıyor anlayabiliriyorum yardım arkadaşlar yardım kafam çok karışık

Fail mi bu ne

• :D ksura bakmayın 1 saniye sonra olıcak saniyeyi unutmuşum yorumlarınızı bekliyorum.
  • Up cevaplarınızı bekliyorum.
  • kızlardan anlamıyoz biz panpa
  • yapmayın be bi fikir yürütn bariS:
  • up
  • yorum arkadaşlar ya
  • bu konuyu açmak içinmi kayıt oldun?
  • Kız seni sev-mi-yor.Konu kapanabilir,forum silinebilir.
  • up
  • Benden tavsiye o kızdan uzak Allah'a yakın ol evladım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.