Şimdi Ara

Speed On CZ Vol1 ßy SpeedKnife | Archer Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=sc01JvBo4jg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLC -- 26 Ağustos 2006; 18:07:39 >

• Yorum birazdan
  • teşekkürler güzel video.. güzel çar.. müzikte süper o kadar adam arasından iyi çıkıyon valla tebrikler.. üstende dd veya talya vardı galiba forumda resimlerinide görmüştüm senin çarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

teşekkürler güzel video.. güzel çar.. müzikte süper o kadar adam arasından iyi çıkıyon valla tebrikler.. üstende dd veya talya vardı galiba forumda resimlerinide görmüştüm senin çarın
    SAol Çok Güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ElementalOfTheLord

SAol Çok Güzel

Alıntıları Göster
    İmzamdaki Linke Bakarsaniz Tanidik Gelicektir Zaten..
    ßu arada Üzerimde Defans & Hp Veren Hic Bir Unique Takı Yok.. Malesef.. Dex9 Larla Takılıorum Hala
    Attack Wolflu 1956 DD Yok.. Master 70 Skilli Saolsun.. Bi Yere Kadar İşimi Goruyor..

Gelen İstekler Vardı O Yüzden Biraz Aceleye Geldi.. Video.. Devamını ßekleyin..

• quote:

Orjinalden alıntı: KLC

http://www.youtube.com/watch?v=sc01JvBo4jg

ÇOKÇOKÇOK güzel
    char seninmi ?

ve ayrıca acaip sağlam bi char mış archer olmasına rağmen süper adam kesio
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

teşekkürler güzel video.. güzel çar.. müzikte süper o kadar adam arasından iyi çıkıyon valla tebrikler.. üstende dd veya talya vardı galiba forumda resimlerinide görmüştüm senin çarın
    bi okçunun bunları yapabileceğini düşünmezdim mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: ElementalOfTheLord

SAol Çok Güzel

Alıntıları Göster
    Güzel Vİdeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

Alıntıları Göster
    Daha Düşünemeyeceğin Neler Var.. Dediğim Gibi Part2 yi ßekleyin.. Yakında.. =)
    Charin Asil Sahibi Diilim.. ßenim Charim 3 Ay Kadar Once Hacklendi Sevdiğim Bir Abimin Chari El kOydum =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

Alıntıları Göster
    iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejamoz

quote:

ÇOKÇOKÇOK güzel
    char seninmi ?

quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

quote:

Sağlammış Dediğin Charin Itemleri +8 / 15 Fp Set.. +8 / 15 Plate HElmet Dual Kekuri Ring / +0 PP / Dual Dex 9 Kupe ve Dex9 Kemer =) Sıradan Itemler Yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: KLC

Daha Düşünemeyeceğin Neler Var.. Dediğim Gibi Part2 yi ßekleyin.. Yakında.. =)
    Charin Asil Sahibi Diilim.. ßenim Charim 3 Ay Kadar Once Hacklendi Sevdiğim Bir Abimin Chari El kOydum =)

Alıntıları Göster
    uzzaktan uzakta 1000+ damage O_o super char tek kelimeyle uzaktan yeni çıkan skillerl e adamı dondurursun bide 70 skillinin artık %350 vurduunu düşünürsek uzaktan 2 tane vursan spikedan fazla damage ayrıca zaten okçuların attackı assas. lardan çok oluo.tek kelimeyle super ama bazı yerlerde adam sana attack yaparken tam dibine girip 5 li ok atmaya çalışıosun.zaten %350 de nerdeyse onun kdr vurucaktır sırf 5 li ok atcam die yanına sokulmaya çalışma o zmn okçunun ne anlamı kalcak ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 26 Ağustos 2006; 18:29:06 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

quote:

Sağlammış Dediğin Charin Itemleri +8 / 15 Fp Set.. +8 / 15 Plate HElmet Dual Kekuri Ring / +0 PP / Dual Dex 9 Kupe ve Dex9 Kemer =) Sıradan Itemler Yani..

Alıntıları Göster
    ullaa ben video çkemesini bilmiyom, bilsem müzik koyamam, müzik koysam. küçültemem:D.. beni kafede izlemelimisiniz tam bir action :).. okcuları çok seviyom ben.. güzel 5 li sıkıyorlar ama genelde ölüyorlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lombak_TR

ullaa ben video çkemesini bilmiyom, bilsem müzik koyamam, müzik koysam. küçültemem:D.. beni kafede izlemelimisiniz tam bir action :).. okcuları çok seviyom ben.. güzel 5 li sıkıyorlar ama genelde ölüyorlar:)

Alıntıları Göster
    insanları sewmem ama supersın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lombak_TR

Alıntıları Göster
    Eray Guzel Demişsinde Orada Zaten Amacım Karsılıklı 1v1 e Kalmak.. Uzaktan Alınca Bahaneleri Oluo KS İle Aldin Okcu Beni Asla 1v1 de Alamaz Bilmem ne Diye Dogru Genelde 1v1 de Alamiorum.. Cunku Artik Cz de Kimse 1 Yada2 kişi gelmior bana En Az 4 Kişi Geliolar Yanima.. Daha Az Sayida İseler Yaklaşmiorlar.. Ama Az Kaldı 72 yi Acmama Bakayim Ozaman Kosarak Kacabiliceklermi

• quote:

Eray Guzel Demişsinde Orada Zaten Amacım Karsılıklı 1v1 e Kalmak.. Uzaktan Alınca Bahaneleri Oluo KS İle Aldin Okcu Beni Asla 1v1 de Alamaz Bilmem ne Diye Dogru Genelde 1v1 de Alamiorum.. Cunku Artik Cz de Kimse 1 Yada2 kişi gelmior bana En Az 4 Kişi Geliolar Yanima.. Daha Az Sayida İseler Yaklaşmiorlar.. Ama Az Kaldı 72 yi Acmama Bakayim Ozaman Kosarak Kacabiliceklermi

Alıntıları Göster
    KLC cyperdasın..

Video'da 1100 vurduğu adamda Lvl 70 burdan duyurulur

Benim CharımLa Vs Yaparmısın ?

Char yeni Cz de çıktı ortaya itemlerimi vs lerimi Oyunda gösteririrm Burda reklam Vs derler..

Lvl'im 61 O kdr söleyeyim .

Dersiniz Lvl 61 adam 70 ile Vs yapabilirmi , İşte Pm falan at konuşalım

Edit:Cz Spike town yüzünden 60' düşdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 26 Ağustos 2006; 19:06:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

KLC cyperdasın..

Video'da 1100 vurduğu adamda Lvl 70 burdan duyurulur

Benim CharımLa Vs Yaparmısın ?

Char yeni Cz de çıktı ortaya itemlerimi vs lerimi Oyunda gösteririrm Burda reklam Vs derler..

Lvl'im 61 O kdr söleyeyim .

Dersiniz Lvl 61 adam 70 ile Vs yapabilirmi , İşte Pm falan at konuşalım

Edit:Cz Spike town yüzünden 60' düşdüm

Alıntıları Göster
    Attention.. İddalı 1v1 Yapabilecek Kalitede İtemim Yok.. 1v1 Yapmaya ßaslayacagim Zamanı ßekleyen 8 Arkadas Var.. Senide 9. Olarak Yaziorum.. Buradan Pm Atarim..

• quote:

Attention.. İddalı 1v1 Yapabilecek Kalitede İtemim Yok.. 1v1 Yapmaya ßaslayacagim Zamanı ßekleyen 8 Arkadas Var.. Senide 9. Olarak Yaziorum.. Buradan Pm Atarim..

Alıntıları Göster
    tebrikler video cok güzel! charında güzel, oynamayı da ii biliosun! dewam et... part2 i beklioruz! ne zaman cıkıcak?

• quote:

Orijinalden alıntı: eamon

tebrikler video cok güzel! charında güzel, oynamayı da ii biliosun! dewam et... part2 i beklioruz! ne zaman cıkıcak?

Alıntıları Göster
    Level Kasma isi bitince 72 Skill ini kullanmak istiorum en kısa surede.. kosarak kacmalarini engellicem :)
  • charın harika
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.