bence al tavsiye ederim bide yanında hs alırsın güzel olur fiyatıda iyi bide en fazla ne kadarlık bişey alabilirsin onuda yazarsan başka ram tavsiye edebilirim
ben aldım cok kötü cıktı 230 stabil bile yapmadı. geri verdim . corseir in bi seris vardı burda cok konusuldu ondan al . o bundan 10 kat daha ii
Yorumlarınız için sağolun, biraz düşündümde parasal nedenlerden hynix d43 karar verdim.Yoksa corsair niye olmasın
iyiki almamışsın zaten o anakartla o ramlere yazık ederdin zaten pek iyi ramler değiller
quote:
Orijinalinden alıntı: Exelansları
ben aldım cok kötü cıktı 230 stabil bile yapmadı. geri verdim . corseir in bi seris vardı burda cok konusuldu ondan al . o bundan 10 kat daha ii
nasi ya bndeki takozlar bile 240fsb görüyor....
bh-5 ler 230 yapamadımı timingler ve voltaj neydiki
Bence tercihini mushkin in redline serisine cevirmen cok daha iyi olur.
quote:
Orijinalinden alıntı: maybera
quote:
Orijinalinden alıntı: Exelansları
nasi ya bndeki takozlar bile 240fsb görüyor....
bende cok şaşırdım zaten 2225 i gectim 2.5337 de bile yapmadı. votlajıda 3.2 e kadar verdim benim ch5ler burn in yapılmamış hgalleriyle bundan daha iiydi, bende sonraki gün geriverdim...
bh5 dedigin voltu verdiginde 250 2225 de pi32 ve memtest vermeli ahh nerde o eskiler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme