Şimdi Ara

Speedtest 2022 ilk çeyrek sonuçları açıklandı: Turknet birinci (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O modemle alakalı bir durum. İnternet sağlayacıları ona bir şey yapamaz.

• Bu hızlar gigafiber'in etkisi.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Heh iste kendileri getirip taktilar onu zaten. 3 5 15 kisiye taltin sikayet aliyorsun kullanma şunu. Daha birde geçen ay anlasma yaptilar birdaha. Kendi hizmet kalitesini düşürüyor. Lac kisi modemden diye biliyor bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Celikpena kullanıcısına yanıt

Hizmet kalitesi bakımından telekomdan iyisini bulamazsınız. Evde bir başkasının adına yeni abonelik başlatın kampanya fiyatından devam edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt

Türknet 10 numara firmadır 1 sene kullandım problemsiz

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

Modemi değiştirebilirsiniz. Verdikleri cihazı kullanmak zorunda değilsiniz.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Bende biliyorum değiştirebileceğimi. Ise yaramaz modemleri noye iteliyorlar. Zaten degistireceksem anlami ne o modemi vermelerinin. 5ghz gibabit mor modem ne ladar bilgin varmi?

5ghz gigabit modemler 600-700 minimum
    5ghz gigabit routerlar 300 liradan başlar.

Ayni dandik modemi git paranla al diyorsun yani

Dandik cihaz alıp almamak sana kalmış ben minimum fiyatları söyledim sana. Hiçbir servis sağlayıcı iyi cihaz sağlamıyor zaten. Bende senelerdir telekomun dandik routerına 10-15 lira kira ödüyorum. Şuana kadar ödediğim parayla 10 router alınırdı muhtemelen. Yani bu kan emicilerden seni düşünmelerini ve sana kaliteli cihaz vermelerini beklemek çok iyimser bir düşünce.

Turktelekomdan aldigim modem 3 4 sene oldu tas gibi calisiyor. Daha birkere sorun cikarmamiati. Ama bu hizlarda degil. Simdi hizi gectim verdikleri modem kopuyor surekli.

Begenmedigim modem suan 650 lira daha iyisi 850 1000 lira. Incelemelere bakiyorum ustun körü incelemia gecmisler. Her sene modem almiyoruz ki gidip rastgele secelim bitane.

Hadi ben sen anliyoruz modem gidik herkes o ayarda degil. 100 liraya evine internet baglatmis adam wifi surekli kopuyor uzaktan gitimi var sinavi var degilmi. Hic vermeyin bu var su paraya diyin insanlar adam gibi kullansinlar en azindan.

Türkiyede hiçbir servis sağlayıcı firma kullanıcı odaklı olmadığından, tek amaç maksimum kâr olduğundan bu hikayeler bitmez bizde. Çözüm Btk'nın iss'leri yola getirmesi. Ancak bu kafayla çok zor. Modem bakıyorsanız Keenetic modellerini tavsiye ederim.

Arada bir bakiyorum. Sonra fiyatlarini görüp erteliyorum. 100 150 sene sonra degistiririm. Zaten evde 1 saat amca vakit gecirebiliyorum. Isletme icin tenda rx3 gordum simdi nasil acaba bilemedim

• Turknet i fazla övmeyin beyler zaten adamlar zam yapacak yer arıyor.

Kendi taktığı modemin modeli ve markası ne ki?

Vdsl Zyxel vmg3312-b10a v1
    Fiber zyxel vmg3625-t50b

Ya i vdsl icin o modem yeterliydi de fiberde turk metin verdigi modemde koparip baglanmak gerekiyor

Isletmede zaten çöp zte zxhn h298a var kopmadigi saat yok

Bunlar harbiden kötü modemlermiş. Türknetten modem almamak lazım o zaman.

• Turknet olmasa o siralamaya da giremezdik.

Zyxel nispeten iyi. Ama zte yi turktelekom kurdu altyapi nedeniyle sanirim.

• Vıızıldayarak bağlanan 33,6 kbps US Robotics ile başlayıp ardından 128 kbps Zyxel ADSL modem ile devam eden son 5-6 aydır 35 Mbps ile (genelde 33 civarı) bağlanabildiğim 21 yıllık Türk Telekom aboneliğimi, taahüdümün bittiği 15.Mayıs'dan sonra Turk.net ile devam ettirmeyi ciddi olarak düşünüyorum. Bunun en büyük nedeni özellikle son 1,5 aydır giderek artan ve neredeyse kopma derecesine varan yavaşlamalar. Bu yavaşlama anlarında bir tek PC bağlıyken download hızının 1 Mbps'nin de altına indiği ama upload'ın değişmediğini görünce; arıza bildirimlerine cevap olarak Türk Telekom'un "apartman içindeki telefon hattınız sorunlu, apartman kutusuna kadar her şey normal" demesinin de hiçbir geçerliliği kalmadı.

Bu arada yerleşkemizdeki alt yapı max 50 Mbps destekliyormuş. Turk.net'e geçiş yapınca alabileceğim max hız bu; 50 Mbps.

Ne yapalım  Hiç değilse 35 Mbps'den daha hızlı ve umarım Turk.net de reklamını yaptığı kadar hızlı + stabil bağlantı sağlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 24 Nisan 2022; 10:33:1 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.