|
Speedtest 2022 ilk çeyrek sonuçları açıklandı: Turknet birinci
-
-
turknet gerçekten çok iyi hıza sahip. ama dünya geneline baktığımızda acınacak haldeyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
turknet olmasa 16 megabite kadar ile sürünecektim. şansıma olduğum yerde gigafiber var
-
Keşke evime gelip evet size net verebiliyoruz dese çok sevin ecemde.
-
Türknet olmasa Türk telekom hala bana adsl kakalıyor olacaktı. 2018 de Türknet te Vdsl ile tanıştım ve şuan fiber alıyorum çok memnunum :)
-
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi...
-
Ben de Türksat Kablo'dayım. Seneler oldu TT'den ayrılalı. Hiç bir zaman da geri dönmem.
-
hayırlı olsun kardeşim, darısı başıma inş..
-
Vodafone aynı evde aynı altyapı direk +10-20 ms ekliyor pinge . Niye böyle bilmiyorum testlere de yansımış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 22 Nisan 2022; 19:4:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim umarım yakın zaman da fibere kavuşursunuz :)
-
Turknet yine yargı dağıtıyor umarım en kısa sürede ülke genelinde gigafiberini görebiliriz.
-
Elektriğin günde 7 kez kesildiği, suyun sık sık kesildiği merkeze çok uzakta bir yerde yaşıyorum. Bu imkansızlığın içerisinde Türknet bana 50mbit VDSL internet hizmeti veriyor.
Teşekkürler Türknet
-
182 ülke içerisinde 101. sıradayız, gerçekten çok kötü bir durum.
Şu meşhur yap-işlet-devret sisteminin nasıl Türk Telekom üzerinden Cumhuriyet tarihinin en büyük zararına evrildiğini ve yapılması gereken yatırımların Lübnan lıların ceplerine gittiğini sizlere anlatayım;
Sene 2005 Türk Telekom'un yüzde 55'i Lübnanlı Hariri ailesine ait Oger Telekomünikasyon A.Ş'ye devredilmişti. 6 milyar 550 milyon USD gerçekleşen devir, o dönem Cumhuriyet tarihinin en büyük ihalesiydi ve dönemin hükümeti AKP bunu yağlaya ballaya insanlara güzelce pazarladı.
Lübnan'lı Oger Telekom 2013 yılına kadar taksitlerin sadece 2 milyar TL sini ödedi bakın 2 milyar USD değil. Aynı yıl ben kredilerimi ödeyemiyorum dedi ve Türk bankalarından 4,75 milyar dolarlık dönemin hükümeti AKP sayesinde kredi kullandı.
2016 yılına gelindi ve ödemesini yine yapmadı, oysa ki Türk Telekom 2005-2016 yılları arasında 14 milyar dolar net kar açıklamıştı. Tabii böyle bir yüksek karı yapmak için ülkemize alt yapı vs nerdeyse hiçbir yatırım yapmadılar, Danıştay’ın ‘satılmaz’ kararına karşın taşınmazları satan, çalışan sayısını yarıya indirdiler yani özetle Türk Telekomun içini güzelce boşalttılar.
Lübnan'lılar bu paraları kar payı adı altında her sene hisse sahiplerine dağıttı. Zaten %55 i kendilerinindi ve ceplerine yaklaşık 7 milyar USD soktular ve hiçbir devlet kurumuda senin bu kadar borcun varken borcunu ödemeyip kar payı dağıtıyorsun demedi, diyemedi.
İşin daha komik yanı ise 21 seneliğine 6 milyar 550 milyon dolara devredilen Türk Telekom zaten 14-15 yılda 14 milyar USD kar elde etmişti.
Düşünün firma onlarca yıl borcunu ödemiyor ama taa 13 sene sonra 2018 yılında sen bizi daha fazla dolandırma yani borçlarını ödeyemiyorsun biz Türk Telekomu senden geri alıyoruz diyebildik. Tabii bunca olaydan sonra koskoca Türk Telekom itibarını ve parasal değerini kaybetti, Lübnan'lı dolandırıcılardan geri alınıp çekilen kredi kredi borçları karşılığında hisseleri bankalara devredildi.
Lübnan'lı aile ise hiçbir şey yapmadan ceplerine bilinen yaklaşık 12 milyar usd para koydular, toplamda ise 20 milyar USD olduğu tahmin ediliyor.
4.75 milyar USD banka kredisi + 7 milyar USD kar payı : 11.75 milyar USD
Türk Telekom yapması gereken yatırımları ve altyapı iyileştirmelerini zamanında yapmadığı için şu an 101. sıradayız, eminim upload hızları sıralaması yapılsa sonlarda oluruz. Evet para kaybedildi ama daha önemlisi ülkenin yılları bir güzel çalındı, Lübnan'lılar için hukuki yollara gidildi mi bilmiyorum ki gidilmiş olsaydı duyardık sanırım. Hükümet her zaman olduğu gibi bu olayında bir güzel üstünü kapadı, bu da böyle bir olaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 26 Nisan 2022; 1:9:28 >
-
aynen bende kulanıyorum ama tam 1000 gelmiyor 934 geliyo :):)
-
türk telekom pişmanlıktır :S
-
TurkNet ile NetSpeed ikisi de adam gibi firma. TurkNet hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun. NetSpeed'i ise evimde 4, köyde 3 senedir kullanıyorum. Ondan da çok memnunum. Türk Telekom adlı dolandırıcı ile 2 senelik 8MBPS sözleşmesinden sonra ilaç gibi gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kablosuz 5gz de 450 megabit alıyorum fakat daha fazlası için daha iyi modem lazım. benim o kadar yüksek hıza ihtiyacım ve bu hızı kaldıracak donanım olmadığından gerek duymadım.
%40 zam a tek lafım yok. umarım daha da büyürler herkes bundan faydalanır.
gerçe büyüyüncede bu hızları bu fiyata verirler mi emin değilim
-
sana öyle geliyor fiber ile TURKCELL gelir 50~100mbps kullanırdın... 5TB veri sınırından aboneliğin iptal edildi diye davalık olmakla meşgül olurdun en kötü...
-
TURKCELL ile 34~40ms kadar + hız dalgalanıyor ki sadece 2.4GHz wifi ile...
-
turknet iyi hoş da kablosuz bağlantıda çok kesinti yaşatıyor.
gigabit fiberde evimde nispeten daha az ama işyerinde 100 mbps turktelekom altyapısı ile ve rezil zte modemlerle trafik ışıkları gibi bir geliyor bir gidiyor. wifi yi kapatıp açınca düzeliyor ilginç bir şekilde.
Not: kablolu bağlantıda hiçbir zaman sorun yaşamadım
turknet olmasa 16 megabite kadar ile sürünecektim. şansıma olduğum yerde gigafiber var
|
turknet gerçekten çok iyi hıza sahip. ama dünya geneline baktığımızda acınacak haldeyiz.
|
Türknet olmasa Türk telekom hala bana adsl kakalıyor olacaktı. 2018 de Türknet te Vdsl ile tanıştım ve şuan fiber alıyorum çok memnunum :)
|
Turknet yine yargı dağıtıyor umarım en kısa sürede ülke genelinde gigafiberini görebiliriz. |
182 ülke içerisinde 101. sıradayız, gerçekten çok kötü bir durum. Şu meşhur yap-işlet-devret sisteminin nasıl Türk Telekom üzerinden Cumhuriyet tarihinin en büyük zararına evrildiğini ve yapılması gereken yatırımların Lübnan lıların ceplerine gittiğini sizlere anlatayım; Sene 2005 Türk Telekom'un yüzde 55'i Lübnanlı Hariri ailesine ait Oger Telekomünikasyon A.Ş'ye devredilmişti. 6 milyar 550 milyon USD gerçekleşen devir, o dönem Cumhuriyet tarihinin en büyük ihalesiydi ve dönemin hükümeti AKP bunu yağlaya ballaya insanlara güzelce pazarladı. Lübnan'lı Oger Telekom 2013 yılına kadar taksitlerin sadece 2 milyar TL sini ödedi bakın 2 milyar USD değil. Aynı yıl ben kredilerimi ödeyemiyorum dedi ve Türk bankalarından 4,75 milyar dolarlık dönemin hükümeti AKP sayesinde kredi kullandı. 2016 yılına gelindi ve ödemesini yine yapmadı, oysa ki Türk Telekom 2005-2016 yılları arasında 14 milyar dolar net kar açıklamıştı. Tabii böyle bir yüksek karı yapmak için ülkemize alt yapı vs nerdeyse hiçbir yatırım yapmadılar, Danıştay’ın ‘satılmaz’ kararına karşın taşınmazları satan, çalışan sayısını yarıya indirdiler yani özetle Türk Telekomun içini güzelce boşalttılar. Lübnan'lılar bu paraları kar payı adı altında her sene hisse sahiplerine dağıttı. Zaten %55 i kendilerinindi ve ceplerine yaklaşık 7 milyar USD soktular ve hiçbir devlet kurumuda senin bu kadar borcun varken borcunu ödemeyip kar payı dağıtıyorsun demedi, diyemedi. İşin daha komik yanı ise 21 seneliğine 6 milyar 550 milyon dolara devredilen Türk Telekom zaten 14-15 yılda 14 milyar USD kar elde etmişti. Düşünün firma onlarca yıl borcunu ödemiyor ama taa 13 sene sonra 2018 yılında sen bizi daha fazla dolandırma yani borçlarını ödeyemiyorsun biz Türk Telekomu senden geri alıyoruz diyebildik. Tabii bunca olaydan sonra koskoca Türk Telekom itibarını ve parasal değerini kaybetti, Lübnan'lı dolandırıcılardan geri alınıp çekilen kredi kredi borçları karşılığında hisseleri bankalara devredildi. Lübnan'lı aile ise hiçbir şey yapmadan ceplerine bilinen yaklaşık 12 milyar usd para koydular, toplamda ise 20 milyar USD olduğu tahmin ediliyor. 4.75 milyar USD banka kredisi + 7 milyar USD kar payı : 11.75 milyar USD Türk Telekom yapması gereken yatırımları ve altyapı iyileştirmelerini zamanında yapmadığı için şu an 101. sıradayız, eminim upload hızları sıralaması yapılsa sonlarda oluruz. Evet para kaybedildi ama daha önemlisi ülkenin yılları bir güzel çalındı, Lübnan'lılar için hukuki yollara gidildi mi bilmiyorum ki gidilmiş olsaydı duyardık sanırım. Hükümet her zaman olduğu gibi bu olayında bir güzel üstünü kapadı, bu da böyle bir olaydı. |
Keşke evime gelip evet size net verebiliyoruz dese çok sevin ecemde.
|
Elektriğin günde 7 kez kesildiği, suyun sık sık kesildiği merkeze çok uzakta bir yerde yaşıyorum. Bu imkansızlığın içerisinde Türknet bana 50mbit VDSL internet hizmeti veriyor. Teşekkürler Türknet |
Vodafone aynı evde aynı altyapı direk +10-20 ms ekliyor pinge . Niye böyle bilmiyorum testlere de yansımış
|
türk telekom pişmanlıktır :S
|
Benzer içerikler
- tiktok para kazanma
- gmail toplu mail silme
- kalplerin anlamı
- instagram efekt arama
- whatsapp neden açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X