< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbezirkarn -- 22 Nisan 2022; 20:23:42 > |
Speedtest 2022 ilk çeyrek sonuçları açıklandı: Turknet birinci (2. sayfa)
-
-
turknette turk telekom da 10 mbps veriyor :d
-
450 yi veren Router i değil telefon ya da hangi cihazla alıyorsan onu degistirmen lazım, Router in muhtemelen ax destegi var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaw bırakın tatavayı da tüm ligin sonuçlarını verin üst sıralardakilerle karşılaştırmamızı yapıp ne kadar nalet haram yiyicilerin bulunduğu bir memleket olduğumuzu görelim . bize ne türknetmiş neymiş . gerçekten merak ettim hala şu çağda 16 32 50 mbitlik bağlantılardan bahsedip sefillikten dem vuruyorsak vay halimize . daha fiber bile oturmamış memleketin çoğuna . bırakın giga neti 1 mb upload hızımı olur lan . parayı veriyorsun ama hizmet olarak karşılığını almak yerine zengin pisliklerin cebini dolduruyorsun . vergiden bahsetmiyorum . şu çağda en fazla 150 tl ye gigabit net sunulması lazım .
ttnet en son zamlarla iyice abarttı iyiki zamanında taahhüt vermişiz yoksa şuan 60 70 tl içerdeydik . başkasına küçük bir miktar gibi gelebilir ama 1 kilo et fiyatı en ucuz yerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 22 Nisan 2022; 22:7:51 > -
Her şeyde olduğu gibi internet hızlarında da ŞAHA KALKMIŞIZ.
Şu rezalete bakın yemekten ve götürmekten ülkede bişey yapmamışlar..
-
Bu ülkede ki az olan iyi şeylerden biri TURKNET. İyi ki varsın sayende devler ligindeyiz
2006 dan beri Türk Telekom kullanıyorum. Bu yıl sonu sözleşmem bitiyor. Görüyorum bana yine 35mbitleri 160tl ye kitleme peşinde. Ne utanmazlar ya
-
Sözleşmeyi 16 yilllik mı yaptınız ;)
Adsl kullanıyormuş da vdsl vermiş Turknet babasının hayrına. Sanki kendi altyapısı. Gidiyor Telekomun saha dolabından veriyor sana vdsli. Gigafiber dışında kendi verdikleri birşey yok. Herşey Telekom altyapısında gerçekleşiyor. Aynı kablolar aynı portlar. Reklamları geçiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıklarınıza katılıyorum ancak yeni bir eve taşındım ve altyapı yok ne zaman geleceği de belli değil 16 mbps adslye bile razıyım malum "box"lara 24 ay 600 lira ödemekten iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu türknet yorumları bot mu yoksa ciddi şekilde hepsi gerçek mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk Telekomu peşkeş çekerek bu tabloya sebep olanların, buna göz yumanların hala bunlara destek olanların, Allah bandwidthlerini pinglerini 1mbit de sabit tutsun inşallah. Ağız dolusu küfürler...
-
Her 2 senede yenileniyor. Görünürde bilmem kaç senelik duruyor
-
Aslında Turknet vermiyor o hızı sana, Türk Telekom veriyor
-
atladığın yada bilmediğin şey ''lüblanlı'' dediğin görüntüden ibaret. o parayı lüblanlılara bırakırlar mı ? kendi ceplerinde o paralar.
-
Onun nedeni ttnet portları servis sağlayıcılara satıyor.Servis sağlayıcılar da diğer çıkış portları ile işlem yapan firmalar ile anlaşıyor ne kadar para o kadar köfte misali oluyor.Kısaca daha geniş bantlar için daha fazla ödeme yapılması lazım tabi bunu yapmıyorlar.Birde daha önceden başkalarına verilen bant hatları var adamlar oradan vaz geçmediği sürece boşta kalmıyor. Benim gördüğüm süperonline kendi çıkışlarını kullanıyorsa güzel kullanmıyorsa ttnetten kötü .Bu örnek diğer servis sağlayıcılar içinde geçerli kendi kullanmıyorsa üstüne +5 10 20 ekleniyor bu durum yurt dışı çıkışlarında çok çirkinleşiyor.
-
Beni o dolandırıcılar sürekli arıyor hergün aynı saatte ttnet aboneliğiniz bitiyor he he ben ttnetli değilim diyorum.Ertesi gün millenicom ondan sonra türknet diyorum bugünde tutturamadınız nasıl yani diyor şok oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X