Şimdi Ara

Speedtest 2022 ilk çeyrek sonuçları açıklandı: Turknet birinci (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 metre yanımda üniversite, 100 metre yanımda il jandarma var ama hala altyapı yok. Ne turknet, TTNet. Hala adsl kullanmak zorundayım. Saçma salak yerlere gigafiber veren turknet buraya VDSL bile veremiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Speedtest 2022 ilk çeyrek sonuçları açıklandı: Turknet birinci

Netspeed kullanıyorum ama Türknet yazıyor. Görebildiğim en yüksek hız bu

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

TurkNet'e gerçekten çok bel bağlıyorsunuz. Bütçesi ve ekibi ne kadar ileri olabilir ki? Şimdilik istanbul, izmir ve ankara dışında biryerlere altyapı getireceklerini sanmıyorum. Gerçekçi olmak lazım. Benim mahalle planlamada olmasına rağmen 2024'te bile geleceğini düşünmüyorum.

TurkNet'in vdsl verebilmesi için TT'nin orada ki saha dolaplarını fiberlemesi gerek..

TT'ye bastırın mahalle olarak anca o zaman dönüş yapar. Oda olmazsa çevre mahallelerde fiber varsa SOL'de getirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her bölge için yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizle en hızlı şekilde gigafiberi genişletmek için çalışmaktayız.
  • Ülke yi 3,5 kişi bootsluyor.Onlarda olmazsa Afrika geçer bizi.Turknet adamdır... Speedtest 2022 ilk çeyrek sonuçları açıklandı: Turknet birinci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lGilgameshl -- 24 Nisan 2022; 14:32:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turknet virali mubarek. 50 lira ateslersen ben de bir seyler yazarim. dm bekliyorum.

• lGilgameshl kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Evet illa ki o 3 il ile sınırlı kalmayacaksınız, bunu biliyoruz. Fakat o il dışında mesela en yakın ilk olan Kocaeli'nde çalışmaya başladığınız bir bölge var mı? YOK. Önemli olan da bu.

Kim öle kim kala muhabbeti olmasında.

Altyapı süreçleri ve altyapı öncelisi onay aşamaları uzayabilmektedir. Tarih için net bilgi iletemiyorum. En hızlı şekilde süreci ilerletmeye çalışıyoruz.
  • Türkiye, indirme hızı bakımından 182 ülke arasında 101. sırada yer aldı.
    Bu cümle ülkenin ne halde olduğunu çok iyi açıklıyor... herşey için geçerli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Tabiiki bu konuda forum sayesinde bilgilenebiliyoruz. Fakat en azından herhangi bir il genelinde ilk kazmanın vurulduğunu bilmek bile iyi olurdu. Sadece istanbul, izmir ve ankara dışında olmadığınız algısı biterdi.

• Gigafiberin etkisi. Keske daha hizli yayginlassa su gigafiber.

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt

bu fiyatlardan sonra o sıralama geriye de gider daha

• Verilen linkten ülkeleri inceleyip kahrolabilirsiniz.
    Aç erm*nistan bile çok yukarlarda bizden..

Bu şekilde bir çalışmammız şu an yapılıyor, yakın zaman içinde bölgeler ile ilgili bir planlama sizinle paylaşacağız.
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

iphone 12 mini, laptop olarak thinkpad x13 yoga donanım

• Turk Telekom pişmanlıktır. Taahhütün bitmesine yakın arayıp hala 12 mbit internet dayatmaları sonucunda başka bir Iss geçtim ve şimdi 72 mbit alıyorum. Upload hızları hepsinde rezil. Anlaması güç neden upload hızları bu kadar düşük.

• Turknet yaptigi zamin ustunu ortmek için hiz yarisina girmis abolerin %80 i telekom altyapisindan hizmet aliyor turknet abonesiyim son yapilan zamlardan sonra kendilerine bay bay diyorum bir suru firma var ayni sekilde hizmet veren artik tek degilsin turknet bilgin olsun hizli yukseldin hizki duseceksin atalarinizin bir sozu var hizli giden atin boku seyrek dusermiş

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz kullanıcılarımıza her zaman alabilecekleri en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Sadece hız konusunda değil yaptığımız yatırım ve iyileştirmelerle de sürekli gelişen bir hizmet almanızı sağlıyoruz. Taahhütlü hizmetlerde çeşitli kampanyalar sebebiyle aynı tarife üzerinden yeni müşteriler ayrı mevcut müşteriler ayrı fiyatlandırılabiliyor. Ama biz size tarife mühendisliği yaptırmıyor tek fiyat politikası ile yaklaşıyoruz. Bizde ise size özel NetUzman ekibimiz var. Sizin bize bir taahhüdünüz yok ama bizim size iyi bir hizmet sunma taahhüdümüz var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.